Stefan 25 jaar ‘aan de zaak’ bij Keurslagerij Brummelhuis

Het is alweer 25 jaar geleden dat Stefan Brummelhuis in dienst kwam bij de slagerij van zijn vader. Inmiddels is de zaak jaren geleden overgenomen door zijn broer Ignaat en bestaat de Keurslagerij aan de Goorsestraat alweer meer dan 50 jaar.

Stefan over zijn periode tot dusver: “In 25 jaar is er veel gebeurd. In de beginperiode hebben wij veel huisslachtingen en nu is het meer een eetwinkel geworden. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk toonbank vullen.”

Hebben jullie het al gevierd? “Wij hebben gevierd met mijn broer, beide gezinnen en mijn moeder bij De Kolenbrander. Hoogtepunten zijn dat wij tijdens verschillende vakwedstrijden prijzen hebben gewonnen. Vorige week nog met Arnhem rookstad drie bekers gewonnen en ook de winkelverbouwing van begin dit jaar zijn wij heel erg blij mee!”, besluit Stefan.

Het hele team feliciteert hem met dit jubileum. “We hebben daarom een leuke jubileum actie namelijk; Tapenade carpaccio of 10 mini grillworstjes voor € 5,-.”

Ook namens de redactie van harte proficiat Stefan, nog vele mooie en succesvolle jaren gewenst bij het prachtige familiebedrijf!

Leestip: Tijdens het 50-jarig jubileum schreef Gijs Eijsink een verhaal over Keurslagerij Brummelhuis en de rijke geschiedenis: Slagerij Brummelhuis viert gouden jubileum – WegdamNieuws