Ten Thije Keukens al meer dan 60 jaar een begrip in de Hof!

Harrie ten Thije, beter bekend in de regio als ‘Kökk’n Harrie’ bestiert samen met zijn broer Ben al jarenlang Ten Thije Keukens in hartje Hengevelde. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige keukens en inbouwapparatuur met vijf jaar garantie en een goede service. Harrie doet de verkoop en Ben regelt alles achter de schermen. Ooit opgericht door zijn vader Arnold ten Thije in 1958 als aannemersbedrijf en drie jaar later verder als keukenspecialist, zijn ze niet meer weg te denken in de Hof. De reviews die het bedrijf krijgt, liegen er dan ook niet om. Hadden ze eerst nog een klanttevredenheid van een 8,4 gemiddeld, nu worden ze al beoordeeld met een 9!

Van sloop tot kook

Het team van Ten Thije Keukens staat voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service. Harrie: “De klant moet tevreden zijn, dat is het allerbelangrijkste. Hoe cliché dat misschien ook klinkt, maar als je je profileert als specialist en je maakt dat niet waar, heb je regionaal geen bestaansrecht. Als je bij ons een nieuwe keuken bestelt, doen we er alles aan om de klant alle zorg uit handen te nemen, ‘van sloop tot kook’ noemen we dat. In een week is de oude keuken eruit en de nieuwe erin. Bij ons hoeft de klant geen aanbetaling te doen, maar betaalt 90% van het totaalbedrag bij aflevering. De resterende 10% komt pas als alles perfect is.” Van sloop tot kook betekent bij Ten Thije ook dat ze tegels zetten, een pvc vloer leggen, sloop- en bouwafval voor u afvoeren, kortom, het hele pakket onder een dak. Ten Thije werkt al jaren met dezelfde zzp’ers. Een vast team, dat goed op elkaar is ingespeeld. Ook de coördinatie tussen de verschillende partijen kan Ten Thije voor u regelen.

Keukenrenovatie als alternatief

Harrie legt uit: “Stel je koopt een nieuw huis en de keuken is nog prima in orde maar je vindt bijvoorbeeld de kleur of de handgrepen niet mooi, of het folie laat los van de fronten, dan is keukenrenovatie een goed alternatief. Mensen hebben vaak geen idee wat er op dat gebied allemaal mogelijk is.” Ten Thije heeft een eigen werkplaats, waar ze lijm- en folieresten kunnen verwijderen, fronten overspuiten, maar ook werkbladen en inbouwapparatuur kunnen ze vervangen.

Bedrijfskeukens en bijkeuken leverbaar binnen drie weken

Op de keukens zit normaliter een levertijd van acht weken maar bij Ten Thije zijn nu ook keukens leverbaar binnen twee à drie weken. Deze keukens zijn vooral bedoeld voor bedrijven, kantines of appartementen. Het segment omschrijft Harrie als Cheap & Simpel. Deze keukens staan op zeer korte termijn ook in de showroom. Recentelijke waren Harrie en Ben nog op de MOW beurs, die bekend staat als dé meubelbeurs van Duitsland, waar je terecht kunt voor alle grote meubelmakers en designers van Duitsland, maar ook internationale ontwerpers. Zo blijft Ten Thije Keukens altijd op de hoogte van de laatste trends, innovaties en ontwikkelingen.

Kom gerust eens langs en laat u voorlichten en verrassen over de eindeloze mogelijkheden op keukengebied en wat Ten Thije daarin voor u kan betekenen. Voor u zetten ze graag dat extra stapje!

(Bron: Hofweekblad, waarvoor dank Marlies!)