Theo Busch 40 jaar bij HEBO in Hengevelde!

Theo Busch, woonachtig in Haaksbergen, is op 17 september 1979 begonnen bij Bouwbedrijf Hengevelde. Nadat hij 2 jaar op de bouwplaats had gewerkt is hij in de werkplaats gekomen. De eerste jaren was hij daar verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, waaronder het vervaardigen van trappen en kozijnen. Inmiddels was Bouwbedrijf Hengevelde veranderd in HEBO Kozijnen.

Na enkele jaren is hij zich gaan specialiseren in hefschuifpuien. In al die jaren zijn er heel wat door hem geproduceerd. Toen er een nieuwe bovenfrees voor de deuren werd aangeschaft mocht Theo hier mee gaan werken. En dus werden er vanaf toen vele voordeuren door hem gemaakt. 

De laatste jaren heeft Theo zich weer een nieuw onderdeel eigen gemaakt: de horren. Samen met Gerard Vehof heeft hij de afgelopen jaren ontelbaar veel horren in elkaar gezet.

Maar Theo was niet alleen maar bezig met de productie. In de beginjaren was hij ook nog actief lid van de Personeelsvereniging. En in al die 40 jaren heeft Theo maar zelden een personeelsfeest of andere activiteit overgeslagen; hij was nagenoeg altijd van de partij. 

Theo is nu al 40 jaar in dienst bij HEBO. En dat terwijl HEBO - met deze naam - nog maar 39 jaar bestaat. Een grote mijlpaal die zeker gevierd mag worden. Daarom is Theo vrijdag 20 september door zijn collega’s opgehaald met een oude schoolbus, om samen naar HEBO te reizen waar hem een gezellige receptie in de bedrijfskantine wachtte. Daar volgden mooie woorden van directeur Norbert Kuipers, zijn collega’s en ook door de personeelsvereniging werd hij onderscheiden. De dag werd afgesloten met een gezellig etentje. 

Na zijn 40 dienstjaren bij HEBO heeft Theo wel besloten om hier te stoppen. Hij heeft een andere uitdaging gevonden waar hij al zijn tijd in wil gaan steken. 

Theo, van harte proficiat met je 40-jarig dienstjubileum en bedankt voor 40 geweldige jaren. We wensen je heel veel succes met je nieuwe uitdaging!