THOMS stopt met afhaalgerechten

Nog twee weken zal THOMS afhaalgerechten serveren vanuit zijn foodtruck. Dit maakt hij zojuist bekend via zijn Facebookpagina. Per 1 juni mag de horeca in Nederland haar deuren weer openen.
‘’Daarom doen wij een stapje terug en stoppen wij dan met het serveren van afhaalgerechten. Dit doen wij om ons voor te kunnen bereiden op het heropenen van de evenementen markt en om de horeca ondernemers niet in de weg te zitten. Wij zitten bomvol creatieve ideeën en gaan deze in de komende periode verder uitwerken. We hebben nog twee foodtrucks staan waar welke nog gerestaureerd moeten worden. Daar gaat veel tijd in zitten dus die nemen we straks. Maar niet getreurd! Dat betekend dat we de komende twee weekend nog geopend zijn voor afhaalgerechten. A.s. weekend gaan we nog één keer knallen met onze hamburgers en met Hemelvaart hebben we ook nog een grote verrassing in petto!’’ schrijft hij.

‘’Wij gaan nog één keer knallen! De reacties in de afgelopen periode waren overweldigend, en wij staan te popelen om nog een (voorlopig) laatste keer voor jullie te koken! Naast ons reguliere menu kunnen wij ook inspelen op uw speciale wensen. Wij maken bijvoorbeeld op aanvraag ook kinderburgers, vegetarische burgers en glutenvrije burgers. Wij zien jullie graag dit weekend bij onze foodtruck. Tot dan!’’ schrijft Thom.

Dit weekend is dus de laatste keer dat Thom 100% Twentse runder hamburgers van Stefan Beld gaat verkopen aan de Kinkelerweg 12. Van vrijdag 15 t/m zondag 17 mei zijn ze geopend tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Bestellen doe je eenvoudig door te Whatsappen naar 0630731012. Afhalen gaat gemakkelijk en veilig in de drive-in aan de Kinkelerweg 12. Meer info op www.thomsconceptcatering.nl