Très Chic Bridal Wear valt in de prijzen op de European Bridal Week in Essen!

“Ik ben heel trots op het hele team"

Très Chic heeft twee hele mooie prijzen gewonnen op de European Bridal Week in Essen. Met Marketing eerste prijs en met Service eerste prijs! En dat in het 60 jarige jubileumjaar 60 jaar.

Team Marketing: Andrew Georgiou & Sem Kuipers met directie Brian en Rolf Kuipers. (Missend namens marketing is Jonie Bollen)

Ieder jaar neemt Très Chic deel aan de European Bridal Week in Essen. Dit is één van de grootste bruidsbeurzen van Europa. Het zijn twee grote hallen gevuld met veel bruidsmerken. Trouwjurken, avondmode, herenmode, accessoires, alles komt aan bod op deze megabeurs.

Brian: “Onze stand was 400 vierkante meter waar we 2 dagen mee aan het op- en afbouwen zijn. De reacties waren zeer positief over onze stand en hier kunnen we dan ook met trots op terugkijken.”

Naast Essen, is Très Chic dit jaar ook te vinden geweest in onder andere Rome, Parijs, Harrogate, hebben ze meerdere tours gedaan door Duitsland, Italië & Frankrijk én hebben ze drie keer per jaar een eigen showroom in Hengevelde.

Wegens het 10-jarig bestaan van de European Bridal Week werden er voor het eerst een EBW Awards georganiseerd. Alle merken die deelnemen aan deze beurs zijn automatisch genomineerd om eventuele prijzen te winnen. Alle bezoekers welke bestaan uit winkeleigenaren en hun personeel, dus geen bruiden, hebben de mogelijkheid gehad om voorafgaand aan de beurs te stemmen op hun favoriet in meerdere categorieën.

Twee weken voor de beurs kreeg Très Chic het bericht dat ze Top 3 finalist waren voor de volgende categorieën:

– Best Bridal Supplier
– ⁠Best Customer Service
– ⁠Best Marketing

Deze prijzen werden uitgereikt tijdens een gala-avond met 500 aanwezigen.

We hebben deze prijzen gewonnen omdat onze klanten het vinden dat we op deze twee gebieden ontzettend goed presteren, constant blijven en innovatief zijn'

Rolf: “Bij de eerste twee categorieën die aan bod kwamen, kwamen we direct als winnaar naar voren. Dit werd gevierd met veel gejuich en applaus. We hebben deze prijzen gewonnen omdat onze klanten het vinden dat we op deze twee gebieden ontzettend goed presteren, constant blijven en innovatief zijn. We hoorden achteraf ook dat we heel dichtbij zaten om óók nog de “Best Bridal Supplier” te worden. Al met al iets om gigantisch trots op te zijn.”

Sem: “Het is helemaal mooi dat we deze prijzen winnen omdat we dit jaar 60-jaar bestaan. We gaan dit nog vieren door een weekend weg te gaan met het personeel aan het einde van dit jaar. Toevallig bestaan we dit jaar ook 20 jaar met het bedrijf in China. Hier zullen pa, ma, Rolf & Amber deze week heenreizen om het daar te vieren met het personeel.”

Tevens neemt Rolf 1 juli aanstaande het bedrijf over van Brian. In de praktijk zal bij Très Chic weinig veranderen aangezien er de afgelopen jaren al stap voor stap naar deze overname is toegewerkt.

Rolf: “Pa met pensioen is een groot woord. Iedereen die hem kent weet dat hij een harde werker is en zeker niet stil gaat zitten! Verder zal hij ook op de achtergrond altijd betrokken blijven.”

Rolf: “Ik ben heel trots op het hele team. Iedereen heeft ervoor gezorgd dat we een goede beurs gedraaid hebben. Dat we deze prijzen gewonnen hebben is een kers op de taart en een bekroning voor iedereen zijn harde werk!”

Team Customer Service: Vlnr: Petra Lagewaard, Jan Brinkman, Evelien Brinkhuis, Cindy Weterholt, Ashow Lo, Frank de Wit Missend Leonie Besselink, Annika Siewert
De stand in Essen
'De kers op de taart en een bekroning voor iedereen zijn harde werk'
Al met al iets om gigantisch trots op te zijn