Twee jubilarissen bij HEBO Kozijnen

Op vrijdag 10 september 2021 hebben Chantal Michorius en Harrie Spijkerman hun 25 jarig dienstjubileum bij HEBO Kozijnen gevierd. Na een dag uit te zijn geweest met hun naasten en Norbert en Léonie Kuipers werd er samen met zo’n 50 collega’s bij HEBO het glas geheven op dit heuglijke feit.

Chantal Michorius-Doeschot heeft haar MEAO stage bij HEBO afgerond in januari 1996 om na haar opleiding, op 25 juni 1996 bij HEBO in dienst te treden. De eerste jaren op de crediteuren-administratie, waarna ze overstapte naar de debiteurenadministratie. Daarnaast is ze vele jaren de vaste receptioniste en telefoniste van HEBO geweest. Medio 2007 stapte ze over naar de serviceafdeling waar ze verantwoordelijk was voor de administratieve kant en de nabestellingen van sleutels en cilinders. Sinds 2014 is ze assistent preventiemedewerker en doet daarnaast ondersteunende werkzaamheden voor diverse collega’s. Chantal is sinds 2013 lid van de Personeelsvereniging. Ook in alle jaren daarvoor werd geen personeelsfeest door haar overgeslagen. Samen met haar man en kinderen woont ze inmiddels al weer jaren in hun eigenhandig gebouwde woning in haar geboortedorp Hengevelde.

 

Harrie Spijkerman is nog immer woonachtig in zijn ouderlijk huis net buiten Hengevelde, inmiddels al vele jaren samen met zijn partner Ria. Harrie is in 1993 begonnen bij HEBO Huis en heeft ook werkzaamheden uitgevoerd voor SerrExclusief, waarna hij op 3 september 1996 in dienst kwam bij HEBO Kozijnen. Harrie werkt sindsdien met de flowcoatmachine (dompelen), waarmee hij ervoor zorgt dat de kozijnen voorzien worden van de gewenste kleur verf. Op deze afdeling heeft hij jaren zijn naaste collega’s aangestuurd, totdat deze werd samengevoegd met de spuiterij.

Harrie is bij alle feesten en partijen aanwezig en blijft dan graag tot het eind. In zijn vrije tijd heeft Harrie ook genoeg te doen. Hij biljart graag, is veel bij de voetbal te vinden, geniet van de jacht. En hij geniet ook van het werk in zijn enorme tuin met prachtige vijver.

HEBO Kozijnen BV feliciteert Chantal en Harrie met hun 25-jarig dienstverband!