Uitslag 2e trekking 2021 SIO Winkeliers Hengevelde

Op maandag 20 december vond de 2e trekking plaats van de Decemberactie 2021 van de SIO Bwinkeliers in Hengevelde. In de tweede week is wederom een grote hoeveelheid ingevulde bonnen weer terug gekomen met daaruit de volgende 4 winnaars:

Maria Cattier                     Hengevelde

Hanneke Oltvoort           Hengevelde

Joyce Assink                      Hengevelde

Celeste Pelle                     Hengevelde

Bovenstaande prijswinnaars gefeliciteerd namens de SIO en haar winkeliers in Hengevelde. Ze zijn reeds in het bezit van de goed gevulde tas met allerlei leuke, lekkere en handige dingen van onze deelnemende winkeliers en horeca.

Bakkerij Nollen, Bistro de Kolenbrander, Bloemruiker, EKO Twente, Hotel Hof van Twente, Kaasboerderij Keuper, Autobedrijf Kleinsman, Decokay Lentelink, het Ruiterparadijs, Keurslagerij  Brummelhuis, COOP Hengevelde, Ten Thije Keukens, Beuving Bestrating, Beauty-Inn De Kluempe, Wijnhuis De Deurne, De Bazar van Jon, Ayurveda Twente, Eetsalon Yess, Haarmode Marleen Rupert, Wolterinck-Kuipers Bedrijfskleding en Herberg de Gebrande Waateren.

Helaas is bij de tweede trekking de actie ten einde gekomen door de gevolgen van de Corona crisis. Een gedeelte van onze SIO Winkeliers leden zijn hierdoor hard getroffen en hebben helaas hun winkeldeuren moeten sluiten. Ze hebben echter vele manieren gevonden om u toch te helpen met uw vragen en problemen.

Dus bel ze, mail ze, app met uw vragen en bestellingen en help ze op uw eigen manier deze crisis door, zodat bij de volgende editie iedereen weer mee kan doen en zo Hengevelde leefbaar te houden!

Ondanks alle narigheid en problemen rond de corona crisis wensen we u namens het SIO hoofdbestuur, SIO Winkeliers en de aangesloten winkeliers u toch nog een prettig en gezellig kerstfeest en alvast een gezond 2022!

SIO Winkeliers Hengevelde