Uitslag 2e trekking Decemberactie Sio Winkeliers Hengevelde

Dinsdagavond 19 december was de 2e trekking van de December actie van de SIO-winkeliers in Hengevelde. Hieronder bij lees meer gelukkige winnaars met de prijs op de foto: een boodschappen tas van de SIO Winkeliers in Hengevelde, gevuld met leuke en lekkere producten van de Hengeveldse winkeliers.
Jon Klein Breteler namens de Hengeveldese ondernemersvereniging: ”Elke week in December hebben we een trekking en daar worden elke week 4 loten uit de totaal ingebrachte aantal loten getrokken en deze winnaars ontvangen deze leuke tas”.
De winnaars:
 

Mevrouw M. Ten Thije uit Hengevelde


De heer Ter Huurne uit HengeveldeFamilie G. Rupert uit St. Isodorushoeve

Allen, gefeliciteerd met deze leuke prijs!!

Iedereen kan deze week weer mee doen, door bij besteding van 10 euro  of meer bij de winkeliers in Hengevelde. Een bon in te vullen met naam en telefoonnummer en deze te deponeren in de daarvoor bestemde schilderblik voorzien van SIO-winkeliers logo.

Alle deelnemers van afgelopen week en de komende 3 weken dingen ook nog eens mee in de eerste week van Januari 2018 naar de 3 hoofdprijzen van de 3e editie van de SIO Winkeliers Decemberactie:

1e prijs                  Televisie t.w.v. € 449.00                mogelijk gemaakt door ICS Computers
2e prijs                  Cadeaubon t.w.v. € 150.00            mogelijk gemaakt door Rotink Kook Kado en Rotink IJzerwaren.
3e prijs                  diner bon t.w.v. € 100.00               mogelijk gemaakt door Hotel restaurant Hof van Twente 

Iedereen veel succes!!

Sio Winkeliers Hengevelde.