Vacature Weekendkracht; (studenten)bijbaan

Zoek niet verder! Dit is de ideale bijbaan voor studenten met hart voor techniek. Duik in de hightech wereld van Tuinte, deze weekendbaan biedt meer dan alleen een salaris. Een bijbaan voor studenten die enthousiast worden van technische uitdagingen én praktische oplossingen.

Voor jou

  • We doen het samen, dat is de basis voor een goede samenwerking.
  • Persoonlijke aandacht voor jouw talent. Nu en in de toekomst.
  • Tuinte is een echt Twents familiebedrijf.
  • Goede bijverdiensten.
  • Bijbaan in een technische georiënteerde omgeving, zodat jij jouw kennis kan verbreden.

Wat ga je doen?

Als weekendhulp ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Jouw takenpakket is divers en dynamisch. Je zorgt er niet alleen voor dat onze machinefabriek er tiptop uitziet door het opruimen en schoonhouden, maar je levert ook een bijdrage aan de algehele uitstraling van het pand. Denk hierbij aan het onderhouden van onze tuin en diverse hand-en-spandiensten. Je bent iemand die aanpakt en energie krijgt van fysiek en praktisch werk.

Werkuren

De werktijden zijn flexibel en ideaal voor een studentenrooster. Je werkt voornamelijk op vrijdagavond en/of zaterdagochtend. Tijdens de vakantieperiodes is er ruimte om extra uren te werken, uiteraard in goed overleg.

Waarom kiezen voor Tuinte?

Bij Machinefabriek Tuinte krijg je de kans om te werken in een technisch georiënteerde omgeving. Dit is niet alleen een geweldige toevoeging aan je cv, maar biedt ook de mogelijkheid om je technische vaardigheden en kennis te verbreden.

 

Over Ons

Plezier in je werk, vakmanschap, bijdragen aan een groeiend bedrijf en samen successen vieren, dat houdt werken bij Tuinte in. En de sfeer? Die is gemoedelijk, open en eerlijk. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier maken. In onze bedrijfscultuur is voor elkaar klaarstaan erg belangrijk.

Complexe vraagstukken op het gebied van automatisering voor de industriële toelevering of machinebouw, dat maakt onze medewerkers blij. Wij maken het verschil met het bedenken en realiseren van de beste oplossingen. Daarom bieden wij het volledige traject onder één dak. One-stop-shopping, van conceptontwikkeling en advisering, tot en met engineering, vervaardiging, montage van machineonderdelen, componenten, modules en complete machines.

Bij Tuinte kan je rekenen op

Wij bieden je een leuke, zelfstandige baan in een gezellig familiebedrijf. Je krijgt volop ruimte om jezelf te laten zien.

Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met 100 collega’s. Daarnaast bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan:

  • Werkdagen: vrijdagavond en/of zaterdagochtend
  • Waarbij in goed overleg in vakanties extra kan worden gewerkt.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek.
  • 8% vakantietoeslag.

Enthousiast? Solliciteer dan nu!
Sluit je aan bij ons jonge hechte team van hulpkrachten.

Solliciteren is eenvoudig (zonder cv).
Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen jou terug.

Vragen over de functie?
Deze kan je stellen aan Maartje Reekers, HR adviseur, via 06-82140566.

Bekijk meer: KLIK HIER