Vredehof; Vertrouwd dichtbij (advertentie)

Wegdamnieuws heeft een nieuwe adverteerder, maar ook weer niet. Vredehof, al vele jaren een vaste advertentie in de Höfte, mede vanwege deze ondernemer bestaat de Höfte nog, hoe mooi is dat! De advertentie met ‘onze’ Jan Nijhuis) van de Koopman uit Bentelo!

Vredehof
Het gevoel dat iemand naast je staat en dichtbij is op een van de meest kwetsbare momenten van je leven. Die blik van herkenning, het komt goed. Je voelt je gesterkt en weet dat je kunt vertrouwen op de mensen om je heen. Zodat je uiteindelijk kunt terugkijken met een goed gevoel. Welkom bij Vredehof. Vertrouwd dichtbij.

Vertrouwd dichtbij. Dat is wie èn wat we zijn.
Wanneer je geconfronteerd wordt met het verlies van je naaste, dan wil je maar één ding: een laatste eerbetoon dat rechtdoet aan het geleefde leven. Samen met je dierbaren wil je herdenken, passend op een manier die bij jou en je overleden dierbare past. Wij staan naast je en begeleiden je professioneel en gevoelvol. Het afscheid is een moment van desorganisatie, maar ook een scharnierpunt in het leven waarop je met een goed gevoel wil terugkijken. Want je moet verder, verder met je eigen leven hoe moeilijk dat soms ook is. Wij blikken samen op een waardige manier terug op het leven dat jouw dierbare heeft geleefd. Dat leven heeft er immers voor gezorgd dat er een steen in de levensrivier is verlegd, het heeft een indruk achtergelaten die onuitwisbaar is. Die indruk, dat willen we samen met de nabestaanden herdenken. Ieder overlijden markeert niet alleen een einde, maar het is ook een nieuw begin.

 

Vredehof, dichtbij in Goor
Met Uitvaartcentrum De Borgh in Goor biedt Vredehof alle faciliteiten voor een persoonlijk afscheid. Er is gelegenheid tot het houden van rouwdiensten en koffietafels. In het uitvaartcentrum zijn er twee huiselijke 24-uurs familiekamers gerealiseerd waarin de overledene tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. De familie kan hier, net als thuis, indien gewenst ook bezoek ontvangen.

 

Vredehof / Tijhuis Uitvaartverzorging

Pastoriestraat 3, Goor

Tel. 0547 – 260400