‘We zijn druk bezig geweest de laatste weken, en er zijn weer leuke plannen!’ Reserveer!

Opluchting en vreugde bij horecaondernemers in Hengevelde nadat het kabinet dinsdag ruimere versoepelingen aankondigde rond de coronapandemie. Ondanks dat nog steeds een aantal beperkingen gelden toonden Sem Kuipers van bistro de Kolenbrander en Casper Bebseler van de Gebrande Waateren hun blijheid op de verschillende facebook accounts over de toegestane openingstijden tot 22.00 uur. Casper Bebseler van de Gebrande Waateren:

”We zijn druk bezig geweest de laatste weken, zo is de vloer in de zaal onder handen genomen en word de bar iets veranderd! Verder kijken we natuurlijk vooruit naar het komende jaar waarin we hopen dan alles weer terug naar normaal gaat en we weer veel leuke feesten en evenementen mogen organiseren! Er zijn alweer leuke plannen voor het terras seizoen dus dat komt goed! De mensen willen wel weer dus daar hoeft het niet aan te liggen! En wij ook dus dat komt goed! We maken er een leuk jaar van!
En wat zijn we blij dat we jullie weer mogen ontvangen! Vanavond vanaf 16.00 zijn onze deuren weer voor jullie geopend voor een borrel! Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan snel een tafel! Zaterdag zijn we er vanaf 16.00 en zondag al vanaf 15.00! Wil je met je team/groep eerder komen? Geef dan een seintje!

Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in! Tot vanavond!”