‘Wij verwachten in januari een open dag te houden’

We zijn de afgelopen weken druk geweest, heel druk! Terwijl we werkzaam bleven in ons geliefde keetje waren we ook volle bak bezig met ons nieuwe pand. Met manlief (2 stuks), ooms, vrienden en bekenden hebben we de voormalige bakkerij omgetoverd naar onze eigen dierenkliniek! Nog een goede week door-bikkelen en dan kunnen wij jullie voortaan ontvangen in ons nieuwe verblijf, dus wees welkom!

 

Met een beetje weemoed kijken we nu al terug op onze tijd in het keetje. De elektriciteit die in het begin steeds uitviel, de steenkoude start van de dag om vervolgens met rode konen weg te zweten bij de zeer goed werkende elektrische kacheltjes. De entree-deur die niet meer goed dicht kan waardoor elke klant minstens 3x aan de klink rukt alvorens het op te geven. Ons geheime toilet, verstopt in een ander pand dan die waar wij werkzaam waren. De meter regen die we steeds moesten trotseren als we van keet naar onze achterruimte moesten (en dat is vaak). Al met al kleine ongemakken die (zolang je weet dat het tijdelijk is) ook z’n charme heeft. We zijn tenslotte gewoon gestart toen we wilden starten en hebben direct mogen genieten van alle leuke dieren en eigenaren uit Hengevelde en omstreken!

Wij verwachten in januari een open dag te houden om onze dierenkliniek-deuren open te zetten voor iedereen die graag een kijkje komt nemen!