Wolterinck Mode en Vakkleding: “Wij ruimen echt op!”

Wolterinck Mode en Vakkleding in Hengevelde begint aan de najaarsopruiming, een zogeheten 'Restanten opruiming' met alleen prijzen van € 15.00. Hoe is dat mogelijk?

Marcel Wolterinck: "We houden altijd wel enkele kledingstukken van een collectie over. Van de ene serie een maat L, van de andere serie een maat 3XL, dan weer een S. Dit kunnen zowel gewerkte als uni overhemden en shirts van o.a. Olymp zijn. De kwaliteit van onze Olymp overhemden, 100% katoen en toch strijkvrij,  heeft zich al lang bewezen. Kom de opruimingsartikelen bekijken of de nieuwe collectie van Olymp. Wij hanteren zeer scherpe verkoopprijzen voor deze blouses in vergelijking met andere verkooppunten."

Naast de populaire Olymp artikelen zijn er ook diverse herentruien in verschillende maten, nu voor € 15,-.

In de kelder maken we nog meer ruimte voor ons textieldrukwerk en borduringen. Ook daar opruiming. Ook in de bedrijfskleding houden we af en toe monsters, overgebleven passeries, afwijkende kleuren en afwijkende maten over. Ook deze worden opgeruimd a € 15,- per stuk.
Evenals werkspijkerbroeken, zolang de voorraad strekt, ook nu € 15,-.

Misschien wist u het wel; we hebben een speciale afdeling voor zorgkleding. Ook te vinden via onze webshop www.vakkledingonline.nl. Enkele kledingstukken vindt u alleen in onze winkel, dus loop gerust binnen, een mondkapje ligt voor u klaar. 

Onze opruiming loopt tot en met zaterdag 31 oktober 2020. 

wolt4