Zaterdag 11 Juli kijkdag Bommel de Beer

Op Zaterdag 11 Juli staat de deur open van 10.30 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Dus breng opa, oma, oom, tante, buurvrouw etc. mee om te laten kijken waar jullie altijd gezellig spelen met je vriendjes en vriendinnetjes! Ook bieden we binnen de muren van Bommel de Beer Peuteropvangaan. Deze opvang , De Honingbijtjes genaamd, is voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Iedere morgen is hier van 8.45 uur tot 11.30 gebruik van te maken. Hiermee bieden we de kinderen VVE ( Vroeg Voorschoolse Educatie) aan. Wij werken met het taalstimuleringsprogramma Uk & Puk. Dit programma is met name bedoeld om kinderen extra te kunnen begeleiden in hun taal/spraakontwikkeling .

Een peutermorgen komt bij ons op € 60.31 per maand. Uiteraard gaat hier de vergoeding van het rijk of gemeente nog van af.

Tijdens deze kijkdag is er uiteraard van alles te doen:

Van cup cakes versieren tot aan konijntjes knuffelen. Ook is er een kleurwedstrijd van Thomas de Trein voor kinderen tot 4 jaar. Met deze wedstrijd is een gezins arrangement voor Thomas de Trein op zondag 16 Augustus te winnen.

De kleurplaten kunnen bij het kinderdagverblijf, de Witte Prinses en Spar Hemel afgehaald worden.

Dus kom gerust op 11 Juli een kijkje nemen!