Zomerfeesten Café ’t Kooltje Weekend 2!

Vrijdag begon het vervangende Bedrijvenuurtje bij 't Kooltje op het terras al,voor volgend weekend hebben zij nog meer in petto!

Vrijdag 19-6: Het Koolste Kantinefeest
Helaas is er dit jaar geen Grootste Kantinefeest Van Nederland. Maar om de pijn te verzachten maken wij er een Kooltje editie van! De artiesten die volgende week op de bühne van het Feestterrein zouden staan, galmen volgende week vrijdag luid en duidelijk door de speakers op ons terras en café. (Terras geopend 18:00 uur)


Zaterdag 20-6: ZaMiBo & De Zomerfeestenquiz
Volgende week zaterdag staat er een quiz op het programma over de glansrijke (recente) historie van onze mooie Zomerfeesten. Binnen no-time was het hele terras al volgereserveerd en kunnen we helaas geen tafels meer aannemen. Heb je een tafel gereserveerd bij Sem? We verzoeken je dan om daadwerkelijk met het aangegeven aantal op te komen dagen. Er zijn namelijk veel mensen zijn die nu naast het terrasticket vissen. Het zou het erg jammer zijn als er achteraf toch genoeg plek zou zijn voor deze dorstige personen. (Terras geopend om 16:15u met de muzikale begeleiding van Slamp FM, quiz start om 19:30u)

Reserveren is voor vrijdag niet verplicht. Als je toch zeker wilt zijn van een plekje; App 06-13516768

Goot Goan!