De Hengevelde Pubquiz en de Masked Singer

Vrijdag 17 juni – De Hengeveldse Pubquiz

Een nieuwe traditie? Je zou het haast kunnen zeggen, want voor de 3e keer op rij vindt tijdens de Zomerfeesten dé Hengeveldse Pubquiz plaats. Ook dit jaar heeft de organisatie quizmasters Judith Rikkert-De Witte en Frank De Wit bereid gevonden om de Pubquiz te presenteren. Een beetje algemene kennis is meegenomen, gezelligheid is belangrijker!

De Quizmasters worden weer ondersteund door een aantal leraren van de Petrusschool die – streng doch rechtvaardig – de antwoorden zullen nakijken. Bovendien zullen er dit jaar ook surveillanten worden ingezet, om te voorkomen dat encyclopedieën, atlassen, grafische rekenmachines of andere niet-toegestane hulpmiddelen worden gebruikt…

Iedereen vanaf 17 jaar kan meedoen aan de quiz en een team bestaat uit maximaal 6 gezellige personen. Stel dus een team samen van vrienden, buurtgenoten, familieleden, goede bekenden, minder goede bekenden etc. en doe een gooi naar de fantastische prijzen!

Geef je op tijd op!

De Hengeveldse Pubquiz begint om 20:00 uur. Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn, want je wilt immers geen vraag missen toch? Bovendien betaal je dan ook nog eens geen entree.

Opgeven is verplicht (weten wij hoeveel pennen we moeten inkopen) en kan via deze link: Opgaveformulier Hengeveldse Pubquiz.

NB De Pubquiz met een voorsprong beginnen? Bedenk dan een originele teamnaam en verdien 2 bonuspunten!

Zondag 11 juni – Masked Singer

Na het grote succes van vorig jaar, starten we dit jaar ook met de tweede editie van de Masked Singer! Negen kandidaten hebben een nummer voorbereid en gaan samen de strijdt aan tot publieksfavoriet. Deze kandidaten gaan niet allemaal individueel optreden, dit jaar doen er namelijk ook drie duo’s mee!

Natuurlijk kan je ook weer raden wie onze Masked Singers zijn! Hiervoor hoef je je dit jaar niet op te geven. Wil je niets missen en alle hints over onze Masked Singers ontvangen, voeg dan dit nummer toe aan je contacten: 06 20417818.

Heb je trouwens de doeken al gespot, met daarop alle Masked Singers? Ga hiermee op de foto en stuur deze foto’s door naar het mobiele nummer van de zomerfeesten. Onder alle inzendingen geven de Zomerfeesten 2×10 munten weg!