De Quiz op de Hengeveldse avond wordt bere-gezellig!

Op 17 juni 2022 tijdens het 2e weekend van de Zomerfeesten Hengevelde wil de organisatie weer starten met de fantastische gezelligheids-PubQuiz! In 2019 was de eerste editie van deze quiz ook al een waar succes. De Hengeveldse avond begint dus weer vol met gezelligheid. We beginnen om 20:00 uur en gaan een quiz spelen die niet per se gaat om kennis, maar ook om nutteloze feiten. Je hoeft dus geen ‘Einstein’ te zijn om mee te doen.

Frank en Judith de Wit(te)

De organisatie heeft Judith Rikkert (de Witte) en Frank de Wit gestrikt voor de presentatie van de quiz. De oud-juffen en meesters van de Petrusschool zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt en kijken na. Leuk he? Zou meester Bergevoet ook helpen? We spelen in teams van maximaal 6 personen en de samenstelling van het team is niet belangrijk. Het is een quiz voor alle mensen boven de 16 jaar in Hengevelde. Speel dus met je buurman, je broer, je collega of je kameraden. Maakt niet uit; het gaat om de gezelligheid.

Muziek

De muzikale omlijsting is dit jaar in handen van de PPM Band. Waar ze ook komen, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is met de PPM band altijd feest met een vet gouden rand! Als PPM op adem komt, is het de beurt aan feest DJ Jochem. Deze allround feestfanaat weet van iedere tent een gekkenhuis te maken.

We beginnen om 20:00 met de quiz. Kom dus op tijd! Heb je ook nog eens gratis entree… Olé! Uiteraard zullen de bitterballen, nootjes en kaas/worst bakjes niet ontbreken.

Opgeven kan/moet via deze link.