Een knotsgekke avond dat vele records heeft gebroken!

Bijna 7000 man, dat tot 3.00 uur uit zijn dak gaat onder het toeziend oog van de organisatie. Dat is genieten geblazen! Voorzitter Kasper Put:
“Het was een grandioze avond. Het nieuwe buitenpodium, waar we enorm veel tijd en energie in hebben gestoken was de grote blikvanger. Ook de tent en alle themaweides deden het meer dan goed. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en is een bekroning op al het werk van de vele vrijwilligers. Nogmaals bedankt aan iedereen uit Hengevelde!

Bier gooien
En waar we ook heel blij mee zijn: Geen bijzondere incidenten en alle bezoekers waren goed te pas. En niet onbelangrijk: Er is geen bier gegooid op artiesten. Doordat er wat aan bier door het publiek ging zijn 6 mensen uit de menigte gehaald, dankzij een goede (vooraf uitgewerkte) samenwerking tussen de organisatie en beveiliging.

Dit zegt echt alles toch!

Records
We stevenen af op een recordeditie! Ik wil echt ieder betrokkene bedanken voor deze top avond! We hebben met ons allen zo veel werk verzet! En dat te denken aan een muntaantal van 80.000 op een avond; Een record aantal! Het bier was aan het einde van de avond  gewoon op en ook de munten moeten deze zondag worden hergebruikt.
Dat mag de pret niet drukken, er is morgen weer volop theater, muziek, kindervermaak en gezinsvermaak!”

Robin Raanhuis vult aan: “Een jaar lang werk dat het dubbel en dwars waard is. Met z’n allen een dikke vette teamprestatie! En wat natuurlijk helemaal bijzonder was: De mensen in het publiek hebben gewerkt om het bier gooien tegen te gaan!”

Hieronder iets van een overzicht van deze unieke avond:

Donnie in Hengevelde!
De Böckers in de tent!
Ook de tent was meer dan vol!
Op de boot naar Hengevelde!
Best wel druk!