Geef je nu op! Vogelschieten 2014, laatste kans!

Dit jaar gaan we tijdens de Hengeveldse zomerfeesten wederom vogelschieten, en de opgave is bijna gesloten. Aanstaande zondag gaat het namelijk plaats vinden, Vogelschieten 2014. Vanwege de grote deelname en de vele positieve reacties van vorig jaar is besloten het evenement opnieuw op het programma te zetten! Het vogelschieten vindt plaats op de 1e zondagmiddag, 15 juni, met vanaf 12.00 uur een lunch voor alle deelnemers en rond 13.00 uur zal het eerste schot gelost worden.

Het toernooi

Deze gezellige en sportieve activiteit wordt gehouden op het zomerfeest-terrein, voorafgaand aan Höftestadl. In teams van 4 personen wordt er gestreden om de titel “Schuttersteam 2014 van Hengevelde”. Dit jaar kunnen er helaas alleen teams deelnemen van 4 personen of een veelvoud hiervan. Hierdoor zullen de schietbeurten soepeler verlopen dan vorig jaar en hopen we verwarring te voorkomen.
Er zijn twee vogels voor de volwassenen en daarnaast is er ook aan de jeugd gedacht. Voor jongeren tot 18 jaar is er een aparte tempexvogel om op te schieten en er is kindervermaak voor alle leeftijden op het terrein. Alles verloopt volgens de officiële regels en veiligheid is gegarandeerd.

Als de winnaars bekend zijn, zal in de tent voorafgaand aan Höftestadl de huldiging plaatsvinden. Aansluitend kan er vanaf 17.00 uur verder gevierd worden met onder meer volksmuziek, bierpullen, Alpenrock en natuurlijk gute Stimmung!

Goedkoop arrangement inclusief Höftestadl

De organisatie heeft ook dit jaar weer een aantrekkelijk arrangement opgezet. Een heerlijke lunch, deelname aan het vogelschieten en entree voor Höftestadl en de autorodeo voor slechts €10,-. Bij deze lunch kun je soep, ei-gerechten, belegde broodjes, koffie, thee en ranja verwachten. Aangezien het kaartje van Höftestadl alleen al € 7,50 waard is, krijg je de brunch en het gezellige vogelschieten er voor enkele euro’s bij!

Aanmelden

Geef je op door onderstaand formulier in te vullen en in te leveren bij Thomas Konst (Pieperiet 22). Je kunt ook de gevraagde gegevens mailen naar: vogelschieten2014@outlook.com. Betaling geschiedt op de dag van het vogelschieten zelf. Teams moeten uit 4 personen bestaan (of meerdere viertallen), vrouwen en mannen mogen worden gemixt! Voor dit unieke aanbod geldt: Vol = vol!

KLIK HIER OM HET FORMULIER TE DOWNLOADEN!