‘Groen tegen Geel’, wat staat er te gebeuren?

Tijdens een spannende spelshow met quizvragen, muziek en spelletjes strijdt jouw buurt tegen ‘de andere kant’ van Hengevelde. Even geen saamhorigheid in het dorp maar rivaliteit en bittere strijd! De tent is verdeelt in twee vakken: Groen en Geel. Voor de Groene en de Gele kant zijn ieder 4 teamcaptains benaderd die de strijd aangaan. Maar dit kunnen zij natuurlijk niet alleen! Het is van groot belang dat u ze komt helpen. Door ze aan te moedigen, mee te denken over het juiste antwoord en tips te geven bij het raden van het juiste liedje of het maken van het juiste woord. Naast de bittere strijd draait het natuurlijk om gezelligheid. De show bevat volop live muziek en wordt gepresenteerd door cabaretier/stand-up comedian Thijs Kemperink.

Bij welk vak hoort u?

Er wordt een grens door Hengevelde getrokken. Deze loopt midden over de Diepenheimsestraat en de Kerkstraat. Het dorp wordt hierdoor verdeeld in twee kampen: Groen en Geel.  

Welk deel is Groen?Alle straten ten noordwesten van de rode grens. De even nummers van de Diepenheimsestraat, Plan de Witte, het industrieterrein, buitengebieden als de Slotshoek, etc. 

En wie zijn Geel?De rest natuurlijk!!! Alles ten zuidoosten van de rode grens. De oneven kant van de Diepenheimsestraat, De Marke, Nieuwstraat, Bentelosestraat, Needsestraat, het buitengebied aan deze kant, etc.

KOM DUS ZATERDAG 21 JUNI OM 14.30 UUR NAAR DE FEESTTENT!

En trek gerust iets groens aan, of iets geels natuurlijk!