Grootste Kantinefeest van Nederland blijft succesverhaal

De opkomst van Het Grootste Kantinefeest overtrof alle verwachtingen: 3500 man en volledig uitverkocht! Vanaf 22:00 uur heeft de organisatie nog een flink aantal mensen aan de deur moeten teleurstellen. Hiermee is de 6e editie dan ook zeker niet de laatste. Of je nou kampioen bent geworden, gedegradeerd bent óf gewoon een kleurloos seizoen hebt gedraaid, na de laatste wedstrijd staat de derde helft centraal. Het Grootste Kantinefeest vergroot die typische sfeer op de voetbalclub uit naar gigantische proporties, in de feesttent waar voetbalclubs en vriendengroepen massaal naartoe zijn gekomen.

Om 21.00 uur was het Frans Bauer die de avond aftrapte (zie video hieronder), en dat betekende gelijk een goed  begin van de avond. Bauer zou eigenlijk een half uur optreden, maar gaf met ‘Du Hast’ van Rammstein nog een fraaie toegift aan het enthousiaste publiek.

Na Frans Bauer stond er nog een topact gepland. Monique Smit, het zusje van Jan, kwam vanuit Volendam om het publiek te vermaken. En laten we zeggen dat dat niet aan dovemansoren gericht was. Monique riep zelfs nog een gast het podium op die mee kon zingen en toevalligerwijs was dit Guus Hartgerink uit Hengevelde. Hij kende het lied feilloos en was een ware entertainer op het podium!

De ruim 150 teams lieten zich niet tegen houden door de mindere weersverwachting. Robin Raanhuis namens het bestuur: ‘De teams waren aanwezig in teamkleding, wat zeker meehelpt aan een goede sfeer in de tent’.

Heb je even voor mij?!
Frans Bauer overtrof de verwachtingen van het publiek. Hij bracht de kantine meteen in hogere sferen en trad zelfs 20 minuten langer op dan gepland. In die tijd deed hij onder andere een machtige Rammstein cover.

Monique Smit deed zeker niet onder voor Frans en nam het publiek volledig mee in de feeststemming. Daarna volgden nog Guilty Pleasure Girls, Frank van Etten en Fort Fiësta. Het bleek een line-up met veel variatie en dat stemde bezoekers tevreden.

De avond is goed verlopen, zonder incidenten. Wel is er een aantal keer opgetreden omtrent alcohol gebruik onder minderjarigen.

Autorodeo en Oranje Café
Na twee geslaagde dagen hoopt de organisatie iedereen vandaag weer te zien bij de autorodeo en het Nederlands Elftal. Het Oranje Café is vanaf 14:00 uur geopend en heeft gratis entree.

Klik HIER voor een fotoalbum.