Hengevelde 2021: lekker weer het terras op!

Zoals eerder aangekondigd wil de organisatie van de zomerfeesten samen met Café ’t Kooltje en Herberg de Gebrande Waateren er zaterdag 19 en zondag 20 juni binnen de mogelijkheden toch een gezellig weekend van maken.

Zaterdag 19 juni: thema Duitsland-Portugal
Zaterdag 19 juni staat in het teken van de EK-kraker tussen de Europese grootmachten Duitsland en Portugal. Leuk die voetbal, maar nog veel leuker om er in Portugees/Duitse sferen een gezellige middag en avond van te maken bij Café ‘t Kooltje.

Deze wedstrijd begint met een goede voorbereiding. Voor de heren geldt de dresscode “Duits”; dus trek je Lederhosen uit de mottenballen, strijk je shirt van Die Mannschaft of doe die foute pruik op. Voor de dames geldt dan natuurlijk de dresscode “Portugees”, ter inspiratie bovenstaande foto. Een tropische Zuid-Europese outfit of iets anders met rood-groen is natuurlijk ook goed. En het levert ook nog wat op: iedereen die een Duits of Portugees attribuut aan heeft, krijgt gratis entree! Verder zijn er ook prijzen; de best verklede Duitser en de best verklede Portugese winnen de allereerste passe-partouts voor Hengevelde 2022! Dus doe lekker mee met het thema, in je beste zondagse pak op het terras flaneren kan altijd nog!

Ook aan de inwendige mens is natuurlijk gedacht. De Duitse pullen bier en de typisch Portugese dranken staan koud. Voor een goede wedstrijd is uiteraard een goede bodem nodig. De keukenbrigade van ’t Kooltje zorgt voor de beste Duitse Bratwursten, Halve Hanen, Portugese Kip Piri Piri of een klassiek kaas/worst plankje. Reserveer dus op tijd (via 06-13516768) want vol = vol en ook voor de gerechten geldt: op = op

Het terras is geopend vanaf 15.00 uur, om 17.00 uur staat de opening gepland. Kom lekker op tijd, eet wat en sterk aan, want zoals bekend is om 22.00 uur dit jaar ‘de zaterdag’ van Hengevelde 2021 weer afgelopen.

Zondag 20 juni: as ’n gek in ’n ‘drag’
Herberg de Gebrande Waateren is zondag 20 juni het decor van een hopelijk zonovergoten terrasdag met een speciaal tintje. De afgelopen jaren hebben we tijdens de zomerfeesten op de laatste zondag al heel wat rare vogels voorbij zien komen. Daarom hebben we voor dit jaar ook wat speciale ‘gasten’ uitgenodigd. Op het eerste oog zijn ze onherkenbaar, maar weet jij met jouw tafel toch deze ‘drags’ te ontmaskeren, dan winnen jullie passe-partouts voor Hengevelde 2022.

Er zijn binnen nog enkele plekken beschikbaar, reserveer dus snel bij de Herberg! Vanaf 14.00 uur is het terras geopend. Tot dan!