Hengevelde 2021 op de terrassen beregezellig, bestuur doet aankondiging

Nadat op zaterdag volledig in Duits-Portugese sferen een perfect themafeestje werd gevierd bij Café ‘t Kooltje stond op zondag de eerste (en laatste?) editie van As ‘n gek in ‘n ‘drag’ op het terras van Herberg De Gebrande Waateren op het programma tijdens dit alternatieve Zomerfeesten weekend.

Zowel Café ‘t Kooltje als de Herberg hadden de terrassen perfect voor elkaar, waardoor het binnen de mogelijkheden tot 22.00u zeer gezellig was. Een langsrijdende agent was het hier mee eens en deelde complimenten uit aan de horeca.

Melvin Vossebeld (ook bekend als Soraya Energy) wist samen met Miriem Stortelder, Rikke Brummelhuis en Leonie (H)Assink 5 Hengeveldenaren onherkenbaar om te toveren tot dragqueen.
Bas Screever (Lady Tuffel Glitterstick), Wilbert ten Thije (Queen Amalia van ‘n Fraans), Jan Brinkman (Lady Nattn Dream), Jelle ten Thije (Madame de la Voeselqueen en Paul Wegdam (Miss Dolly Toxic o/g Boonkkamp of Hesselink) waren de namen die geraden moesten worden door de verschillende groepen op het terras. Uiteindelijk wisten slechts 3 tafels de 5 juiste namen te raden en zij gingen er met passé partouts voor Hengevelde 2022 vandoor.

Voorzitter van de Zomerfeesten Kasper Put kondigde daarnaast aan dat de organisatie bezig is om een dorpsfeest van 1 dag voor het hele gezin, met een programma voor nog en oud te organiseren en wel op 17 juli aanstaande. Reserveer dit vast in de agenda’s, er wordt gewerkt aan de vergunningaanvraag, meer informatie hierover volgt binnenkort.