Hengevelde: Groen tegen geel

Zaterdagmiddag tijdens het 2e weekend van Hengevelde 2014 is de eerste editie van Groen tegen geel!
Wat gaat er allemaal gebeuren? Er wordt een grens door Hengevelde getrokken; midden over de Diepenheimsestraat. Het dorp wordt hierdoor verdeelt in twee kampen: Groen en Geel. Tijdens een spannende spelshow met quizvragen, muziek en spelletjes strijdt jouw buurt tegen ‘de andere kant’ van Hengevelde. Dit betekent vaders tegen zoons, broers tegen zussen, vriend tegen vijand en moeders tegen grootmoeders. Even geen saamhorigheid in het dorp maar rivaliteit en bittere strijd! Maar het blijft natuurlijk wel gezellig...

Welk deel is groen?
Alle straten ten noordwesten van de rode grens. De even huisnummers van de Diepenheimsestraat, Plan de Witte, industrieterrein, buitengebieden als de Slotshoek, etc.

En wie zijn geel?
De rest natuurlijk!! Alles ten zuidoosten van deze grens. De oneven huisnummers van de Diepenheimsestraat, De Marke, Nieuwstraat, Bentelosestraat, Needsestraat en het buitengebied aan deze kant. 

Aankomende vrijdag worden er stempels gezet op straat. Zo kunnen mensen zien bij welke kant ze horen, mochten ze dit nog niet weten. Meer informatie volgt later.