Höftedagen blijft samenwerken met Karpaten

De Höftedagen Hengevelde en Karpaten werken al jaren zeer intensief samen op het gebied van publiciteit en programmering. Een mooi voorbeeld hiervan is dat door o.a. de contacten van Karpaten één van ’s werelds grootste actuele dance-acts Cascade is toegevoegd aan de line-up voor het nieuwe dance-event Ambi(D)ance op zaterdag 9 juni tijdens de Höftedagen in Hengevelde. Cascada verzorgt samen met SLAM!FM en DJ Quintino het programma voor de eerste editie van Ambi(D)ance. De kaarten gaan z.s.m in de voorverkoop en kosten slechts €10,- per stuk. Tijdens de paasparty van as weekend in Bentelo worden er speciale acties georganiseerd in samenwerking met de organisatie van de paasparty waardoor bezoekers via SMS-acties de kaarten nog goedkoper kunnen bemachtigen.

50 jaar ervaring in het organiseren van het grootste tentfeest van Münsterland heeft er ook toe geleid dat er dit jaar wederom 5 weken de beste artiesten/bands van Duitsland en Nederland op de bühne staan bij Karpaten. Top live bands, actuele nationale en internationale live acts en DJ´s, zoals die beste artiesten van de 90-er jaren en de nationale top wat betreft de immens populaire schlager scene zijn bij Karpaten te gast. Top act´s zijn o.a. de Hermes Houseband, Safri Duo, SNAP, een mega Show van DJ Pitbull feat Okan Yasin, SLAM FM Jocks. De feestband Beethoven is ook dit jaar weer van de partij bij Karpaten. Het partyseizoen begint 7 april en duurt t/m 5 mei.

Verdere informatie over het programma, de KarPARTYbus en actuele prijsvragen kun je vinden via Facebook, Hyves, www.karpaten-online.de en www.hoftedagen.nl