Informatie voor kinderen voor tweede weekend Zomerfeesten

Op school zijn ze al begonnen met de voorbereidingen voor de zomerfeesten. Dit jaar gaan de kinderen met hun eigen groep een spectaculaire dansshow opvoeren. Dit zal gebeuren onder begeleiding van Suzan van Beijmerwerdt van Dansschool Immotion. De show wordt zaterdag 18 juni opgevoerd in de tent op het feestterrein.
De kinderen worden verzocht om op zaterdag 17 juni om 13.15 in de klas aanwezig te zijn. Graag de kinderen thuis laten plassen. De leerkrachten lopen om 13.30 uur samen met de kinderen naar de feesttent. Voor de ouders is het leuk om te kijken naar deze optocht en evt. achter de optocht aan te sluiten. De voorstelling begint om 13.45 uur.
Na de voorstelling kunnen de kinderen ranja en penningen krijgen. Kinderen in groep 0,1 en 2 krijgen penningen in de tent en blijven zitten op de plek. Ouders moeten dan hun zoon / dochter binnen ophalen en dan pas worden penningen gegeven. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen zelf penningen ophalen bij de groepsleerkracht bij de buitenbar.
Kinderen in de leeftijd van 2-12 jr. die in Hengevelde wonen, die niet naar de Petrusschool of Bommel gaan (maar bijvoorbeeld naar een gastouder of het speciaal basisonderwijs gaan) kunnen ook penningen krijgen. Stuur een mailtje naar zf@hengevelde.nl, dan wordt er voor gezorgd dat voor jullie kinderen ook penningen klaarliggen die middag. Stuur a.u.b. de volgende gegevens mee: voor- en achternaam kind; geboortedatum; adres; telefoonnummer; wat uw kind bezoekt (school/gastouder etc.). De penningen kunnen na de show worden opgehaald in de tent, bij Linde Kuipers.
Penningen zijn te gebruiken voor het draaien op de kermis, drinken en eten. Let op: Bij sommige attracties is voor 1x draaien, 1 penning niet genoeg.
Wij wensen jullie vooral veel plezier met jullie optredens en bij de kermis.
Met vriendelijke groet,
De feestcommissie.
Namens school: Hilde, Ellis, Sanne en Anne