Kom helpen op het ZF-terrein en haal je nieuwe Hengevelde-jack

Het is bijna zover: de Zomerfeesten Hengevelde 2023. Twee weekenden lang is het groot feest in ons dorp. Om een feest van deze grootte te organiseren is er veel hulp nodig. “We zijn blij met alle commissies, die al weer veel werk verzet hebben. Zij verdienen absoluut een groot compliment. Het blijft mooi om te zien hoeveel mensen hier met enthousiasme aan werken. Ook zijn er weer veel nieuwe en jonge vrijwilligers bijgekomen”, aldus voorzitter Kasper Put.

Oproep voor opbouw

Deze week zijn we begonnen met de opbouw voor de Zomerfeesten. Voor morgen en zaterdag hebben we sterke mannen nodig die ons willen helpen met de opbouw voor het buitenpodium. Voor volgende week hebben we ook weer genoeg werk voor de mannen. Van de vrouwen hebben we vooral handjes nodig vanaf volgende week dinsdag, woensdag en donderdag. Heb je dus zin en tijd om even te helpen, doe dat vooral. “We hebben mensen nodig om te helpen met schilderen, doeken ophangen, versiering maken en schoonmaken.”, zo geeft Gijs Rotink vanuit de technische commissie aan.

Naderhand is er uiteraard ruimte voor een biertje. Het is een gezellige week, die ook goed is voor het dorpsgevoel en de sociale verbinding. Voor Hengeveldenaren die denken, waar moet ik zijn en hoe werkt dat allemaal? Het is heel eenvoudig! Meld je even bij de loods bij het bestuur, zij kunnen vrijwilligers dan verwijzen naar plekken waar bepaalde zaken moeten gebeuren.

Hengevelde-kleding

Dit jaar kunnen Hengeveldenaren, of je nu helpt of niet, een Hengevelde-jack bestellen voor een vriendelijke prijs. Het is een wind- en waterdicht softshell-jasje in Hengevelde-stijl. Lekker warm tijdens de opbouw of borrel in de late uurtjes, maar daarnaast ook gewoon handig voor in het dagelijkse leven. Dit unieke item wil je hebben, om er helemaal bij te horen. Tegen inkoopprijs, voor 35 euro ben je helemaal de man, of de vrouw! Mocht je de jassen willen passen, dan kan dat de dinsdag en woensdag tijdens de opbouw.

Wil jij zo’n fijn jasje komende editie al dragen? Dat kan! Bestel hem via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeCsvrQfiKM3lZzg1yaSxeImKSXdeXT3sMvJoMy3QBHlaCww/viewform?usp=sf_link

Het afhalen en betalen van de jassen kan contant en gepast bij de loods.

 

Tickets, passe-partouts voor het gehele feest en verdere informatie zijn beschikbaar via: hengevelde.nl en grootstekantinefeest.nl.