Machtig mooie zaterdag in Hengevelde

Die titel vat dé feestavond van het zesdaagse evenement treffend samen. Werkelijk overal waar men keek, gebeurde er iets. Van het buitenpodium tot een klein feest café en van de piratentent tot de grote tent: Overal was het feest!

ZIE DIT FOTOALBUM

“Dit alles is mogelijk gemaakt door het werk van de vele vrijwilligers, waarbij iedereen z’n rol pakte. Zo was er bijvoorbeeld een probleem met de afvoer bij de riolering en dat is met man en macht opgelost. Grote klasse!”, aldus Kasper Put.

Al die honderden vrijwilligers die er in de afgelopen weken met veel energie een waar festivalterrein van hebben gemaakt mogen concluderen: Het is gelukt! Zo goed zelfs dat het predicaat ‘uitverkocht’ aan de poort kon.

Davina Michelle

Kasper: “Ook over de begeleiding van de artiesten kreeg de organisatie lof toegezwaaid: ‘Dit was echt een fucking goeie show en voorbereiding!’, aldus de productiemedewerkers van Davina Michelle. Het was overigens een uitgebalanceerd programma, waarbij er voor ieder wat wils was. Broederliefde viel bijvoorbeeld goed in de smaak bij de jeugd.

Wat opviel is dat de genres op het buitenpodium en in de tent omgedraaid waren. De grote bands stonden buiten terwijl de dj’s en hiphop binnen stonden. Dat pakte goed uit en is voor herhaling vatbaar.

De zaterdag had het predicaat uitverkocht!

Noemenswaardige incidenten waren er eigenlijk niet. Hooguit dat twee bezoekers de confrontatie met de beveiliging opzochten nadat ze teveel gedronken hadden. Hier is snel en adequaat gehandeld.

Samenvattend kan Hengevelde dus weer enorm trots zijn op dit prachtige feest.