Nieuwe straatversiering Zomerfeesten kleurt Goorsestraat roze en blauw

Het was jarenlang een vertrouwd beeld dat de lantaarnpalen in Hengevelde rond de zomerfeesten werden versierd. De oude versiering begaf het echter jaren geleden en in die tussentijd bleef de straat onversierd. “We hebben de ontwikkelingen rondom de aanpassingen van de Goorsestraat even afgewacht, alvorens we nieuwe straatversiering konden laten maken. Dat is nu gebeurd, maar door een productiefout valt de kwaliteit helaas tegen”, aldus het nieuwe bestuurslid Sanne ten Thije.

Zoals het hoort, in het roze..........

De technische commissie is druk bezig geweest om de steunen hiervoor in elkaar te zetten, waarna Doeschot ze netjes voor ons heeft afgewerkt.  Veel werk, dan moet het resultaat er natuurlijk ook naar zijn. Sanne ten Thije: “Na het Pinksterweekend gaan we bellen met het bedrijf waar we de banieren hebben laten bedrukken en dan kunnen we bepalen hoe we dit gaan oplossen.”

Vlag

Hierbij ook het verzoek van de organisatie om de Hengevelde-vlaggen weer buiten te hangen. Veel huishoudens hebben de vlag al opgehangen. Voor de huishoudens die dit nog niet hebben gedaan, is 1 juni een geschikt moment.  Sanne ten Thije: “Zo zorgen we er met zijn allen voor dat we het dorp weer opvrolijken in deze gezellige tijd!” De voorbereidingen zijn verder al vol in gang. Onlangs was de plakdag en op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding om het terrein in gereedheid te brengen.

Tickets, passe-partouts voor het gehele feest en verdere informatie zijn beschikbaar via: hengevelde.nl en grootstekantinefeest.nl.

En in het blauw
"Door een productiefout valt de kwaliteit helaas tegen”
Er wordt aan gewerkt. Zoals hieronder te zien is, het wordt mooi!