Uitslag poll: Op zaterdag 22 juni rond de klok van 16.45 uur horen we het! Komt allen!

De winnaar van 2023: Marietje Mentink

Na de afgelopen twee jaar, waar op de zaterdagmiddag van onze Zomerfeesten, Agnes de Wit en Marietje Mentink werden beloond met het Hengevelds Compliment in de Zomerfeesttent, is het op 22 juni dit jaar zover! Wie wint de Marinus Kuipers vrijwilligersprijs en krijgt complimenten van vele dorpsgenoten?

In de programmering van de zaterdagmiddag reikt de jury ook voor 2024 de prijs uit aan diegene die zich belangeloos heeft ingezet voor de Hengeveldse gemeenschap. Na de optredens van de kinderen, tijdens het  programma waar Bert Eeftink alias Helligen Hendrik de boel aan mekaar komt kuiern wordt bekend wie de eer toekomt.
De winnaar krijgt een prijs van € 1000,- te besteden aan een lokaal doel naar keuze.

De Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs. Hij was het die jarenlang vrijwillig als stuwende kracht functioneerde, Hengevelde inspireerde en motiveerde. De naam van een man die zich al decennia inzette voor de Hengeveldse gemeenschap, zowel op het gebied van ondernemerschap, verenigingsleven en Zomerfeesten. Hengevelde had er zonder hem heel anders uitgezien. In 2015 werd daarom in zijn bijzijn, een formeel Hengevelds Compliment voor het eerst uitgereikt, de naam van Marinus Kuipers werd hieraan verbonden.

De afgelopen week gaf de poll op deze website enige inkijk in wie mogelijk de winnaar wordt van 2025! De uitslag van de poll is:

Op zaterdag 22 juni 2024 rond de klok van 16.45 uur horen we het! Komt allen!

De uitslag van de poll:

Klik op de afbeelding voor een volledige weergave