Oproep: Help de Zomerfeesten Hengevelde, ‘Voor en door Hengeveldenaren’

Over iets minder dan twee maand is het zover en zullen de zomerfeesten Hengevelde weer van start gaan.De zomerfeesten zouden niet zo succesvol zijn, als er niet elk jaar ontzettend veel werk verricht zou worden voor de start.Bij deze willen we iedereen vragen om ons te helpen met de verspreiding van posters en/of flyers! Op vrijdag 15 mei zullen wij met diverse auto’s de regio in gaan om alle omliggende plaatsen te voorzien van posters. Op deze dag zullen ook de bouwhekken langs de verschillende routes weer verschijnen.

Wij zijn opzoek naar enthousiastelingen die ons willen helpen om deze dag tot een succes te laten verlopen. Ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je een auto tot je beschikking, noteer 15 mei om 13.00 uur dan in je agenda!Na afloop van het posters plakken, zullen we onder het genot van een drankje deze dag op een gezellige manier afsluiten.Wil je je aanmelden voor vrijdag 15 mei? Mail, bel of app dan naar: marionpelle1@gmail.com of 06-30645882

Stickers, flyers en posters op andere feesten en scholen

Daarnaast willen wij alle fanatieke jongeren die elk weekend de verschillende zomerfeesten en cafés aan doen vragen om ook posters, stickers, flyers mee te nemen tijdens het uitgaan:

Overal moet Hengevelde 2015 zichtbaar worden, zodat we er samen in het tweede en derde weekend van juni weer een succesvol feest van kunnen maken.Ook de iedereen die naar school gaat, neem een posters, flyers en stickers mee en hang deze goed in het zicht op jouw school!

De posters, flyers en stickers zijn op te halen bij café Assink.

Namens de publiciteitscommissie,

ALVAST BEDANKT!

Wil je je aanmelden voor vrijdag 15 mei? Mail, bel of app dan naar: marionpelle1@gmail.com of 06-30645882