Promotie en voorbereiding Zomerfeesten Hengevelde in volle gang

Over 3 weken is het zover: dan starten de Zomerfeesten Hengevelde 2023. Op de dag na Hemelvaart wordt er traditiegetrouw een ‘plakdag’ georganiseerd, waarbij vele jonge Hengeveldenaren de regio volhangen met posters. Thijmen Walhof en Tom Pierik hadden de dag tot in de puntjes voorbereid. “Naast een productieve plakdag is het ook altijd een gezellige dag, waarbij er ruimte is voor een drankje op menig terras in de regio”, aldus goedlachs bestuurslid Robin Raanhuis.

Buitenpodiumbouwers

Ook wordt het buitenpodium, de blikvanger van het terrein, dit jaar nog wat verder uitgebouwd. Het terrein krijgt een nieuwe look, door twee wanden waarachter barren en podia zullen worden opgebouwd. Dit zorgt voor meer eenheid en daarmee komt de pallet-bar te vervallen. Vandaag zijn een aantal handige jongens bij de loods bezig geweest om de panelen te maken. Onder de bezielende leiding van sfeercommissie-lid Edwin Vorgers was het een geoliede machine.

Stijn ter Doest zoekt het hogerop

Overzicht

Uiteraard kan er voor het volledige programma worden gekeken op hengevelde.nl en de socials, maar hierbij alvast even een kort overzicht van de dagdelen:

Vrijdag 9 juni – bedrijvenuurtje

Zaterdag 10 juni – Het grootste kantinefeest van Nederland

Zondag 11 juni – Autorodeo en the Masked Singer

Vrijdag 16 juni – teenageparty en Hengeveldse avond (met quiz en band)

Zaterdagmiddag 17 juni – kuiermiddag en kindervermaak

Zaterdagavond 17 juni – The Bruceband, Maan, Antoon Suzan & Freek, Claude, FeestDJ Ruud, etc.

Zondag 18 juni – theater, gezinsvermaak en feestavond met o.a. The Dirty Daddies

ZF-hotline

Dit jaar heeft de Zomerfeesten Hengevelde ook weer een eigen mobiel nummer, om jullie van extra informatie te voorzien rondom bijvoorbeeld: aanvangstijden, the MaskedSinger en andere informatie. Het is mobiele nummer is 06-20417818. Voeg dit toe aan je contacten en stuur het bericht ‘ZF aan’ naar dit nummer.

Tickets, passe-partouts voor het gehele feest en verdere informatie zijn beschikbaar via: hengevelde.nl en grootstekantinefeest.nl.