René Froger, Corry Konings en Jannes naar Het Grootste Kantinefeest van Nederland in Hengevelde

Een feest waarbij je met je teamgenoten en vrienden luidkeels Nederlandstalige hits meezingt: dat is het Grootste Kantinefeest van Nederland. Dit jaar vindt het gezellige evenement plaats op 10 juni en er staan vele ‘grootmeesters van de kantinesound’ op het podium in Hengevelde.

Ultiem teamfeest
De feesttent wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een enorme kantine, waarbij het vooral draait om de gezelligheid. Vlak na de ontknoping van het sportseizoen is iedere sporter toe aan ontspanning en ontlading, of je nu in de kelderklasse voetbalt of op hoog niveau aan volleybal doet. “Het Kantinefeest is dé afsluiting van het seizoen voor teams, maar natuurlijk ook voor individuele sporters, materiaalmensen en supporters. Kortom, in deze kantine is iedereen welkom”, meldt Tim Freriksen van de organisatie. Grootmeesters van de kantinesound

Die gezelligheid wordt niet alleen veroorzaakt door de vele sportteams, maar ook door de Nederlandstalige opstelling op het podium. Aan meezingers absoluut geen gebrek op 10 juni. “Jannes trapt het feest af. Daarna is het onder andere de beurt aan de legendarische Corry Konings. Als klap op de vuurpijl komt René Froger het feest afmaken. Hij is één van de toppers, die met gemak de Johan Cruijff Arena aan het swingen krijgt. We zijn dan ook heel blij met deze opstelling voor de zwaarste derde helft van het jaar!”, aldus Freriksen.

Kom in je sporttenue
De afgelopen edities nam het aantal bezoekers dat spontaan in sporttenue kwam enorm toe. Kampioenschappen worden tijdens dit feest met trots gevierd, maar ook grijze middenmoters of degradanten kunnen er hun geluk vinden. “We zien dat mensen het leuk vinden om het Grootste Kantinefeest in hun eigen sporttenue te vieren. Sommige teams laten er zelfs speciale shirts voor drukken. Dat verhoogt de feestvreugde en het is een keer wat anders dan normaal. Bovendien geven we weer prijzen weg aan de best geklede teams en kun je ludieke teamfoto’s laten maken.”, zo besluit de organisatie.

Tickets
Zaterdag 25 maart 2023 start de kaartverkoop om 12.00 uur. De entree bedraagt € 17,50. Tickets zijn te verkrijgen via https://www.grootstekantinefeest.nl/

Koop je een teamticket? Dan doe je automatisch mee aan onze legendarische kantineloterij en maak je samen met je team kans op een volledig verzorgd teamfeest!

Voor iedereen uit de regio is er eveneens een mogelijkheid om gebruik te maken van de taxi-tickets voor vervoer Twente en de Achterhoek. Kijk ook hiervoor op onze website.