Sponsor worden van Hengevelde 2023? Dat kan!

Hengevelde 2023 is in aantocht! Achter de schermen zijn er alweer vele vrijwilligers druk met de voorbereidingen.

De Zomerfeesten Hengevelde zouden niet bestaan zonder de bedrijven in en rondom Hengevelde. Zowel in sponsoring als in materiële zaken. De Zomerfeesten zijn een mooi medium om uw bedrijf of dienst te promoten en daarnaast steunt u de Hengeveldse samenleving, want een groot deel van de inkomsten die de zomerfeesten verdienen, vloeien middels subsidies terug de Hengeveldse gemeenschap in.

Spaarpot

In januari van dit jaar is er door de organisatie van de zomerfeesten een brainstormsessie georganiseerd voor bestuursleden alle Hengeveldse clubs en verenigingen, om mee te denken over het subsidiesysteem. De uitkomst hiervan is dat er onderzocht wordt om, naast de jaarlijks uit te keren subsidies, een spaarpot in te stellen. De spaarpot krijgt een nader te bepalen doel dat ten goede komt aan de Hengeveldse gemeenschap, bijvoorbeeld in de vorm van een fonds waar een beroep op gedaan kan worden. Op deze manier is het voor de organisatie mogelijk om in de jaren dat de opbrengst van het feest dat toe laat, ook deze inkomsten ten goede te laten komen aan het dorp.  

Sponsoring Hengevelde 2023

Ook dit jaar zijn er weer vele mogelijkheden voor het adverteren en sponsoren voor- en tijdens de feesten. Veel bedrijven worden persoonlijk benaderd door de sponsorcommissie, maar mocht u niet benaderd worden en wilt u wel graag sponsoren, dan kunt u de mogelijkheden zien op www.hengevelde.nl/sponsor. In het sponsorbestand staan ook de gegevens van de leden van de sponsorcommissie waar u contact mee kunt opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Extra mogelijkheden

Ook dit jaar zijn mogelijkheden om voor u als sponsor extra op te vallen tijdens de zomerfeesten. Wilt u met uw bedrijfslogo en/of uiting dit jaar op de breekmunten of de entreebandjes staan, dan is dit op aanvraag mogelijk. Dit kunt u aangeven bij één van de leden van de sponsorcommissie.

Wij hopen op uw steun te mogen rekenen!

Met vriendelijke groeten,

Sponsorcommissie Zomerfeesten Hengevelde

Stefan, Kirsten, Annelon, Rolf & Robin