Start kaartverkoop Zomerfeesten Hengevelde, wees er op tijd bij!

Foto: Facebook Zomerfeesten Hengevelde

Met Davina Michelle, Bee Gees Forever, Broederliefde en de Paloma’s zijn de eerste namen voor het tweede weekend (21-22-23 juni 2024) van Zomerfeesten Hengevelde inmiddels bekend. Morgen worden er opnieuw vier namen bekend gemaakt, die wederom veelbelovend zijn!

Kaartverkoop voor zaterdag 22 juni start morgen

Vrijdagmiddag om 16.00 uur start de kaartverkoop voor het tweede weekend. Voorzitter Kasper Put: “We werken dit jaar met 3 verkoopfases voor de zaterdagavond. Daarmee houden we het feest betaalbaar voor onze jonge bezoekers uit de regio. In de eerste fase kosten de kaarten slechts €17,50.” Door deze aantrekkelijke prijs in de eerste fase leert de ervaring dat de kaartverkoop hard zal gaan. Zorg dus dat je morgen ook echt om 16:00 uur klaar zit om jouw voordelige tickets te bemachtigen via hengevelde.nl/tickets.

Passe-partouts

Daarnaast zijn er voor Hengeveldenaren weer passe-partouts beschikbaar. Deze gaan ook meteen in de verkoop en kosten €50. Dit levert een totale korting op van €19,50, ten opzichte van losse kaarten voor alle dagdelen. Daarmee spaar je dus flink wat entreegeld uit en bovendien is het een service die gemak oplevert.

Vrijdag 21 juni ‘Oranje Cafe’ en zondag 23 juni ‘straattheater, kindervermaak en Bee Gees Forever’

De komende dagen maken we ook de rest van ons programma bekend. We zullen meer informatie geven over vrijdagavond 21 juni, waarbij we onze feesttent omtoveren tot een Oranje Café en zondagmiddag 23 juni, waarbij we een gedeelte van de straat weer bij ons programma gaan betrekken. Hiermee geven we gehoor aan geluiden uit het dorp dat mensen graag weer rondom de entreepoort gezellig willen kijken naar straattheater, kindervermaak en tegelijkertijd ook een borrel willen nuttigen. Een leuke middag voor het hele gezin dus, wordt vervolgd! Er is in ieder geval gratis entree op de vrijdag tot 20.00 uur en zondag tot 17.00 uur. Zorg dus dat je er op tijd bent, want op die manier mis je het optreden van de populaire Bee Gees Forever in de namiddag in ieder geval niet.

Meer info?

Check onze website via hengevelde.nl