Van dorpsfeest tot strandfeest: Dorpsvlag beleeft onvergetelijk weekend in Ibiza!

Terwijl de dorpspoort met man en macht werd opgebouwd, was de vlag van ons geliefde dorp al lang en breed aan het chillen op Ibiza. Tien vriendinnen, die de kaap der veertig hadden bereikt, besloten dit heuglijke feit te vieren met een trip naar het zonovergoten eiland.
De eerste dag stond in het teken van culinaire verkenning. Onder het motto “proeven mag!” struinden ze van tapasbar naar paellarestaurant, waarbij de iberico ham niet ontbreken kon. De volgende dag verruilden ze de voetjes voor twee wielen en fietsten ze door het zuiden van het eiland. “Want we do everything on a bycel!”, aldus een van de vriendinnen. ’s Avonds genoten ze van cocktails en cava sangria in deze bruisende stad.

Op zondag, Moederdag in Spanje, namen ze de boot naar Formentera. Daar voelden ze zich net toeristen in een Chinees reisgezelschap: bus in, bus uit, foto hier, foto daar. De laatste ochtend waanden ze zich in een aflevering van Expeditie Robinson, balancerend op SUP-boards over de azuurblauwe zee.

“Het was een geweldig weekend!”, aldus de vriendinnen. “Prachtig weer, goed gezelschap en onvergetelijke ervaringen. We zijn benieuwd waar de vlag dit jaar overal beland en wensen iedereen alvast fijne zomerfeesten!”
Marije, Evelien, Nicol, Ellen, Kelly, Joyce, Jody, Kim, Mariska en Rianne