Vrijdagavond ouderwets gezellig

“Dit is de reden dat ik een stage dag heb laten schieten voor mijn opleiding in Leeuwarden; hier zie je mensen van 16 tot en met 60 op de tafels uit hun dak gaan! Wat mij betreft is dit uniek in Nederland!” aldus de Hengeveldse student Thom Hartgerink.

Hoe was het wat betreft de sfeer en het bezoekersaantal in vergelijking tot afgelopen jaar? Namens de organisatie Joris Roelink:”Zoals ik het nu kan inschatten, denk ik dat het op het zelfde niveau ligt dan vorig jaar, ik heb in ieder geval de sfeer als erg positief ervaren! Als ik een inschatting mag maken gooi ik het op ongeveer 1300 bezoekers gisterenavond. En wat de reacties betreft waren er velen positief, maar wat er uitsprong waren de meningen over indeling van de tent! Die waren over het algemeen positiever dan in 2014. In ieder geval ging met de top band The Pianohouse het dak eraf!"

Samengevat: Het is een feest voor jong en oud, drie generaties die zich uitstekend vermaken tot in de kleine uurtjes, zoals te zien is op de foto’s hieronder. Dit gegeven is misschien wel kenmerkend voor de Zomerfeesten Hengevelde