Zondag 18 juni volop theater, muziek en kindervermaak in Hengevelde

Zondagmiddag Zomerfeesten Hengevelde, betekent muziek, theater en voor de jongsten volop vermaak. Kortom: Een mooie dag voor jong en oud. Als je voor 16:00 uur op het terrein bent, is er geen entree.

Wat kan je deze middag verwachten? Het terrein gaat om 14:00 uur open, waar we gelijk van start gaan met diverse theateracts. Zo is er onder andere de gillende keukenprins, die als enige op deze wereld in bezit is van het keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk is voor hem een eitje! Ondertussen loopt de Stille Fanfare rond, het korps dat van toeten noch blazen weet. Wat je ook niet over het hoofd ziet is het Terracota leger, die het terrein onveilig maken op stelten. Is dit dan alles? Nee zeker niet, maar we willen jullie verder graag verrassen. Voor de peuters en kleuters is er weer het Kuuk’n Walhalla, in samenwerking met Bommel de Beer. Hier is een springkussen, een zandbak en watertobbedansbaan.

Ook hebben we deze middag weer een mooi muzikaal programma, met de Blue Jays en The Porch People. The PorchPeople is ontstaan door liefhebberij voor de Amerikaanse unplugged gitaarmuziek voor onder ‘the Porch’. Ze spelen nummers van The Steeldrivers, The Everly Brothers, CCR en natuurlijk The Judds. Daarna hebben we muzikaal talent uit eigen dorp, de Blue Jays. Voor de raceliefhebbers hebben we om 20:00 uur de Formule 1 Grand Prix van Canada op groot scherm.

Wanneer de zon onder gaat, is ons feest zeker nog niet gedaan! Wees klaar voor een storm aan knettergoede Rock and Rollmuziek! Binnen in de tent gaan we vanaf 19:00 uur namelijk verder met The Green Monkeys. Als ultieme en machtige afsluiter hebben we The Dirty Daddies weten te strikken. Iedere hit vloeit na een minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was! The Dirty Daddieszorgen voor de Top 2000 die als een tornado over een meezingende menigte dendert.