Zondagmiddag met illustere namen achter de Masked Singers

De Masked Singers zorgden samen met DJ Retlow weer voor een volle tent na weken van vele vooraankondigingen. In Hengevelde waren 9 doeken neergehangen met de vermomde bekende Hengeveldenaren erop. Raad wie de Masked Singers zijn! Elke dag stelden ze een nieuwe Masked Singer voor aan de hand van 3 hints.
Deze zondagmiddag kwamen er gezichten bij als Antoinet Nollen, Rick ten Buuren, Tom de Jong, Tim Leferink, Sanne Assink, Chantal Nijhuis, Sanne Derkink  en Thijs ter Huurne. En niet te vergeten de winnaar! Rendier Alfons Assink!
Juf Sanne was de populairste bij alle kinderen vooraan, op en voor het podium: Goh!

(KLIK HIER  voor foto’s van de zondagmiddag)

De eerste helft zit erop: Hengevelde 2023 is zonnig op vele vlakken. 

Een prachtig bedrijvenuurtje met een terrein vol betrokken ondernemers, vrijwilligers en sponsoren. Daarna een gezellig en uitverkocht kantinefeest, met vele sportteams uit de regio. Gisteren werd het eerste weekend afgesloten met de autorodeo. De bedrijfsklasse sprong in het oog, door de unieke creaties en het enthousiasme.

‘Het mooie weer en de goede voorbereiding op vele vlakken hebben ons veel gebracht op vrijdag en zaterdag, maar op zondag was het haast iets té. Daarnaast moest Twente spelen en dat heeft een aantal bezoekers gescheeld’, aldus Sanne ten Thije, de nieuwe aanwinst van het huidige Zomerfeestenbestuur. De Masked Singer was wederom een succes waarbij de jongste Hengeveldse jeugd zorgde voor een ware stage invasion bij het laatste optreden van Alfons Assink als het Rendier.

De vrijdag en zaterdag waren daarentegen beter dan vorig jaar, waardoor de organisatie met een goed gevoel terugkijkt op het eerste weekend.

De tent zat weer mooi vol