maandag 23 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mevrouw Luttikhold de gelukkige winnares

  • donderdag, 19 oktober 2017 15:29

Bij aankoop van diverse maggiproducten kon men kans maken op een mooie picknicktafel bij supermarkt COOP Hemel in Hengevelde.
Mevrouw Luttikhold was de gelukkige winnares van deze actie.
Namens COOP Hemel nogmaals van harte proficiat!

Van week 35 t/m week 39 heeft de actie “Bike to School” plaats gevonden. Bij aankoop van diverse producten van Arla, Douwe Egberts en Unilever ontving de klant 1 tot 4 fietspunten per product. Bij inlevering van een of meerdere volle spaarkaarten kon de klant diverse fietsaccessoires kopen of gratis krijgen. Als de klant de volle spaarkaart inleverde ontving hij of zij een afscheurkaart die aan de voucher zat, hier konden klanten hun naam, adresgegevens invullen en kans maken op een oranje Tulpfiets. De winnares wordt hier bekend gemaakt!
KLIK HIER VOOR HET FILMPJE
Namens COOP Stefan Hemel: 

Keurslagerij Brummelhuis is weer in actie: Bij aankoop van een stamppot pakket met: 2x 450 gram stamppot naar keuze, 2 gebraden gehaktballen, 1 ambachtelijke rookworst en een bakje jus voor maar € 11,-. Hierbij krijg je een lot waarmee je kans maakt op deze heerlijke vleesschotel.
Deze actie duurt tot 28-10-2017.

Het is al weer 20 jaar geleden dan Hans Mulders zich in Hengevelde vestigde met zijn zaak de Bloemruiker. Nadat de goedlachse bloemist daar uit het jasje gegroeid was, kwam er een kans voorbij aan de Goorsestraat waar hij inmiddels ook al weer 6 jaar actief is. Hans, hoe kijk je terug op de afgelopen 20 jaar? Hans Mulders: “We kijken er met veel plezier op terug en nog steeds trouwens! Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk om het onze klanten weer naar de zin te maken”.
Als je zo terugkijkt, wat waren de meest bijzondere momenten in die 20 jaar?

Gratis wintercheck bij garage Hartgerink

  • dinsdag, 17 oktober 2017 11:29

Bij garage Hartgerink kun je op 4 november van 8.00 tot 12.00 uur jouw auto op maar liefst 18 punten laten checken of hij klaar is voor de komende winter! Zij controleren je Opel op onder andere de remmen, schokdemper, koppeling, accu, koelsysteem, banden, kachelradiateur, uitlaat en verlichting. Voor slechts 25 euro kun je een winterplan certificaat aanschaffen. Daarmee heb je tot 1 april garantie op 11 wintergevoelige onderdelen van je Opel.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

 

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

microsoft office professional for sale online office professional purchase online premiere pro cs6 for mac education discount see this site check my reference 4r7 apple mac edition zbrush 4r7 for apple mac education edition