donderdag 29 juni 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Modern in de zin van uitstraling, maar sterk in het ouderwetse cafégevoel. “Het plan is vorig zomer langzaam ontstaan, een idee mede vanuit onze gasten zelf. Een tijdje terug zijn de plannen concreet geworden, en dankzij een goed meedenkende gemeente hebben we de vergunning vlot verkregen” zegt eigenaar Brian Kuipers. “Er komen steeds meer aanvragen voor feestjes, met aantallen waar we onze bistro niet voor konden sluiten. Tevens krijgen we steeds meer jeugd op ons terras, die gezellig een biertje komen drinken. Om onze vaste en nieuwe bistrogasten de vertrouwde ambiance te kunnen bieden, en daarnaast onze nieuwe aanwas ook met plezier te willen inpalmen, is besloten naast onze bistro royaal uit te breiden. ”Kun je de barkrukken in de winter mooi in de ijssalon zetten, die is straks toch 7 maanden gesloten!”, hoorden we hier veelvuldig op ons terras". (Bij lees meer de situaties en de tekeningen)

Deelnemers konden bij aankoop van een barbecuepakket tot 17 juni kans maken op een gratis Weber Touch Barbecue. Ignaat Brummelhuis:

”Deze barbecue, uiteraard met een heerlijke barbecue schotel voor 4 personen is gewonnen door de Hengeveldse Marian ter Huurne. Via deze weg nogmaals gefeliciteerd en veel plezier ermee! Voor degene die nog een kans willen maken op een Weber Barbecue: Wij doen deze actie nog een keer vanaf maandag 21 augustus tot zaterdag 2 September”.

KLIK HIER voor de vele zomerse barbecue aanbiedingen van Keurslager Brummelhuis!

Eetsalon Leo's pakt uit dit weekend!

  • vrijdag, 16 juni 2017 21:29

Eetsalon Leo's pakt met de Zomerfeesten Hengevelde groots uit dit weekend en hebben maximaal in huis gehaald om iedereen van lekker eten te kunnen voorzien. Het heeft alle menu's in de aanbieding voor slechts 7 euro en diverse andere producten in de aanbieding zoals op bovenstaande afbeelding zichtbaar is! Uiteraard is het normale menu ook van toepassing dit weekend.

Allround timmerman gezocht

  • zaterdag, 10 juni 2017 13:44

Ben jij een allround timmerman die van alle markten thuis is? kun je zelfstandig werken en houd je van afwisselend werk? Als je daarbij ook nog eens de nodige ervaring hebt in houtrot reparatie dan is dat helemaal mooi meegenomen! Door de gestage uitbreiding van werkzaamheden is Raanhuis Bouw uit Hengevelde op zoek naar zo iemand met passie voor het vak. Wij zijn veel werkzaam is de particuliere verbouw en nieuwbouw maar voeren tevens veel onderhoudswerk uit. Meer weten? Bezoek eens onze websites Raanhuisbouw.nl en Houtrotreparatie.nl. Mocht jou dit aanspreken of wil je meer informatie?

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Zomerfeesten, als alle goede dingen, komen in drieën: de voorbereiding, het feest zelf, en - als godzijdank - alles weer over is.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren