woensdag 24 mei 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ervaar als eerste de nieuwe Crossland X. De twee beschikbare Crossland X’en reizen door heel Nederland, en staan alleen vandaag bij auto Hartgerink aan de Slotsweg in Hengevelde. Kom snel kijken en voelen, want anders moeten jullie wachten totdat hij weer in de in de showroom staat vanaf eind juni. Ideaal voor iedereen die gebruik wil maken van het introductievoordeel op PKZM orders: 50% korting op het Innovation+ pakket en het Edition+ pakket.

 

Je kunt er bijna niet omheen, de Fidget spinner is de nieuwste trend van 2017. Het leuke is dat de Fidget spinner voor zowel jong als oud geschikt is, hierdoor kun je er met het hele gezin gebruik van maken. Het is gemaakt van hoogwaardig duurzaam tritan. De spinner weegt ongeveer 70 gram en heeft de afmeting van 7,5 cm. Deze nieuwe rage Fidget spinners is weer voldoende op voorraad bij de Bazar van Jon aan de Goorsestraat in Hengevelde!

Nu zou je denken wat maakt dit speeltje nou zo bijzonder.. Het is speciaal ontworpen voor meerdere redenen. Helpt tegen stress en verbetert je concentratievermogen, ADD, ADHD en het werkt voor mensen met angstaanvallen. Het kleine praktische speeltje past in je hand, zodat je lekker kunt gaan spinnen.
De rage van 2017
Ben jij een type dat last heeft van concentratieproblemen en zit jij constant te friemelen, dan is dit speeltje de oplossing voor jou. Dit geluidloze speeltje zorgt ervoor dat niemand in jouw directe omgeving last heeft van jouw nervositeit. En dat niet alleen, het heeft baat bij meerdere kwaaltjes zoals het stoppen met roken of verveling.

Ook is dit hotte item ideaal bij het helpen verlichten van angstaanvallen, ADD, ADHD, PTSS. Je zult merken dat je jezelf even helemaal laat gaan en je focus op het spinnen van het speeltje legt. Het kleine speeltje kun je goed laten draaien omdat het goed in de hand ligt. Dat zorgt voor een fijn gevoel, hierdoor wil je hem niet meer neerleggen. Dit is ook wat dit product zo populair maakt.

Het leuke is dat de Fidget spinner voor zowel jong als oud geschikt is, hierdoor kun je er met het hele gezin gebruik van maken. Het is gemaakt van hoogwaardig duurzaam tritan. De spinner weegt ongeveer 70 gram en heeft de afmeting van 7,5 cm.

 

Slagerij Brummelhuis hield een prijsvraag waar maarliefst twee winnaars uitkwamen. “We hadden afgelopen vrijdag met onze geslaagde open dag een prijsvraag: “Raad het gewicht van deze barbecue schotel”. Het precieze gewicht is niet geraden door onze klanten, maar er zaten wel twee antwoorden bij die even dicht bij het totale gewicht  zaten. Namelijk mevrouw Rupert en Mevrouw Extercate. Daarom kregen ze allebei een barbecue schotel voor 6 personen!. Namens ons: Ignaat en Hilke Brummelhuis, alle deelnemers hartelijk  bedankt voor de getoonde interesse en hopelijk tot ziens!”

Vrijdag was er de open dag bij Keurslagerij Brummelhuis tijdens de landelijke “Dag van de slager’’. Keurslagerij Brummelhuis heeft haar deuren geopend zodat mensen ook eens achter de schermen kunnen kijken wat er zoal in de slagerij en worstmakerij gebeurd. Ignaat Brummelhuis:”Hier was erg veel belangstelling voor. Dat bleek wel uit de vele bezoekers die er zijn geweest. Ze konden zien hoe er hapjes schotels werden gemaakt, hoe salade schotels werden gemaakt en hoe we onze barbecue producten maken. Ook kregen de mensen een uitgebreide rondleiding door de slagerij met uitleg waarvoor de verschillende machine dienen. En we hadden ook nog een prijsvraag met “raad het gewicht van deze barbecue schotel”.
Het precieze gewicht is niet geraden door onze klanten maar er zaten wel 2 gewichten bij die even veel van het totale gewicht  zaten. Namelijk mevrouw Rupert en Mevrouw Extercate.

Bistro de Kolenbrander op zoek naar een enthousiaste, gezellige en gastvrije collega die het team in de bediening komt versterken. Ben jij deze collega? Reageer dan snel op deze vacature door te bellen naar 0547 333 972.
www.bistrodekolenbrander.nl.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Enquête

Verbod op mobielgebruik in alle kleedkamers in Hengevelde om verspreiding van foto's en filmpjes moet verboden worden

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Goede tijden worden goede herinneringen. Slechte tijden worden
goede lessen.

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren