Aanstaande zaterdag Snertactie ouderraad Petrusschool

Aanstaande zaterdag, 11 november is de jaarlijkse snertactie georganiseerd door de ouderraad van de Petrusschool! Deze zaterdag gaan leerlingen van groep 7 en 8 op pad voor de verkoop van heerlijke erwtensoep en rookworst van Keurslagerij Brummelhuis. De erwtensoep is natuurlijk heerlijk om meteen ’s avonds op te eten, maar kan ook ingevroren worden.

Op het schoolplein is de Ouderraad vanaf 13.00 uur aanwezig en is het mogelijk om snert te proeven en natuurlijk ook om het te kopen. Maar de leerlingen met hun ouders komen ook langs de deuren voor de verkoop! Ook dit jaar halen we gelijktijdig de lege batterijen en cartridges op. Dit is goed voor het milieu en levert de Petrusschool Cartridge Fonds geld op.

De opbrengst van deze jaarlijkse actie gebruikt de Ouderraad voor allerlei zaken die binnen het onderwijs en het schoolgebeuren zorgen voor wat extra’s voor onze leerlingen. Hierbij kan gedacht worden aan diverse festiviteiten, zoals Sinterklaas en Kerst of een keer een extra schoolreisje. U kunt aan de deur contant betalen (dan het liefst wel gepast) maar er is ook een mogelijkheid om te pinnen.