Afscheid na 27 jaar: Marian bedankt

Vandaag werkt Marian Aarnink voor het laatst bij de dagverzorging “de Eikenborg” in de Pellehof in Hengevelde. Ze heeft hier 27 jaar met plezier en enthousiasme gewerkt en was voor een lange tijd een vertrouwd gezicht.  Het zal voor de deelnemers erg wennen zijn dat zij na vandaag niet meer over de vloer zal verschijnen. Annemiek Bosman, die het van Marian zal gaan overnemen: ”We maken er een leuke dag van met elkaar met taart, een hapje en een drankje en vooral veel gezelligheid.  Marian bedankt voor jouw inzet, goede zorgen en samenwerking.  We gaan je missen! 
Namens alle cliënten, vrijwilligers en medewerkers van de dagverzorging de Eikenborg in Hengevelde”.

Nou Marian? Hoe voelt dat de laatste dag?

“Ja natuurlijk een dubbel gevoel, ik heb hier 27 jaar met enorm veel plezier hier gewerkt, deze dagverzorging heb ik opgezet in 1991, We zijn destijds gestart in de Pastorie en in 1996 zijn we verhuisd richting de Pellehof.  Het was al die jaren enorm mooi werk met een leuke doelgroep en gesteund door de vele vrijwilligers hebben de gezamenlijk deze dagverzorging tot een heel laagdrempelig iets gemaakt, erg bijzonder.
Ik ben dan ook heel erg dankbaar naar deze dames die er altijd voor ons staan.Ik sluit het voor mijn gevoel goed af, er is een leuke jonge opvolgster in de naam van Annemiek Bosman die met veel enthousiasme mijn werkzaamheden over gaat nemen.
Ik ga me echt niet vervelen, doe graag vrijwilligerswerk en wandel graag en ga eerst lekker genieten van mijn vrije tijd!”
Groetjes Marian