Andre Manuel 4 april op de bühne

Op dinsdag 3 april gaat André Manuel opnieuw de grenzen van De Reggehof te Goor verkennen met zijn voorstelling ‘Leve de Man van de SVP!’. Het is een reprise, maar dit keer brengt Manuel verandering op z’n en in ‘t Twents! Aanvang: 20.00 uur.

Er zijn er veel die zeggen, dat ze zeggen wat ze denken. Er zijn er weinig die dat ook echt doen. En dat dan zeggen. André Manuel is een van die weinigen. Hij maakt actueel en politiek theater. Hij analyseert en hij banaliseert. Hij fileert en hij filosofeert. En laat zijn publiek dankbaar naar adem happen.
Als Volendammer Jan Kwakman, zelfbenoemde Nieuwe Leider van het Land, gaat hij verandering brengen. En dan niet zomaar verandering. Maar echte verandering. Uit onvrede over het huidige politieke klimaat, richtte hij onlangs een nieuwe politieke partij op: De SVP. De SVP staat voor Soort Van Pim en in Jan Kwakman zien een heleboel Nederlanders hun gedroomde sterke man terug.
De SVP is een klassieke volkspartij die steunt op vier pijlers, de zogenaamde 4 V’s. Vrijheid. Verantwoordelijkheid. En Vorst Verlet. Jan Kwakman zal het politieke landschap een hele grote beurt gaan geven. Omdat iemand het moet doen. En dat allemaal onder het motto: Leve de Man van de SVP! Een hele zieke geest in een gezond lichaam.

Kaarten á € 18,00 zijn verkrijgbaar bij Theater De Reggehof via de website www.reggehof.nl/theater en bij de theaterkassa die op werkdagen geopend is van 09.00 tot 16.00 uur.