Beginnen met BRIDGE!

In Hengevelde en omgeving zijn vele kaarters actief. Sommigen kruisjassen, klaverjassen, bonaken, hartenjagen of spelen andere soorten kaartspelen. Bridge is een gezellig kaart- en denkspel dat tot op hoge leeftijd wordt gespeeld.
In Hengevelde spelen bij onze club “Vriendschap Troef” meer dan 60 leden uit de plaatsen Hengevelde , Bentelo, Goor , Haaksbergen, Delden, Borculo en De Hoeve iedere donderavond in clubverband in het Kulturhus “De Marke”.

Veel van hen spelen daarnaast ook nog gezellig met vrienden of kennissen thuis.

Bridge is niet moeilijk, als het maar goed wordt uitgelegd. Om die reden worden bridgecursussen gegeven. Bridge is een spel, dus bridgelessen zijn natuurlijk gezellig en leuk. Al vanaf les één zit je met de kaarten in de hand en leer je het spelenderwijs.

In Nederland zijn ruim 600 docenten actief die bridgecursussen geven. Deze docenten kunnen je de eerste beginselen van het bridge bijbrengen. Er is er dus altijd wel een gelegenheid bij je in de buurt waar je bridge kunt leren. Bij onze club “Vriendschap Troef” worden de lessen gegeven door Theo Rupert.

Een cursus bestaat uit 12 lessen van ongeveer van 2 tot 2,5 uur.

Door de Corona kon er meer dan een jaar niet gebridged worden en snakken onze leden ernaar om weer te kunnen beginnen.

Ook zijn we op zoek naar nieuwe leden!! Theo Rupert is bereid om bij voldoende deelname een cursus te starten voor aspirant leden, die het bridgen willen leren. Dus lijkt het je iets om dit boeiende spel te leren, meld je dan aan bij Theo; tel. 06-22482269 of meld je aan via theorupert@hotmail.com.

De cursus wordt gegeven op de maandagavond in Kulturhus “De Marke” en start op 20 september.

Kun je al bridgen en wil je graag meespelen in clubverband, meld je dan aan bij onze secretaris Juul Bergevoet 06-29178013 of via vriendschap.troef@gmail.com

Heb je vragen, neem dan contact op met Theo Rupert.

We zien je graag.

Bridgeclub Vriendschap Troef