Belangrijke mededelingen Paasvuur

Met het werk van alle vrijwilligers en de mensen uit het dorp is het ondanks de vele regenbuien toch gelukt om een paasvuur te creëren in Hengevelde. En nu kunnen we wel zeggen wat een klein paasvuur maar wij hebben er nog een terwijl er om ons heen paasvuren verdwijnen. Dus dank voor ieders inzet. Het paasvuur zal om 20:00 worden ontstoken. Er zal gezorgd worden voor een drankje en neem contant geld mee dit is makkelijker maar er is uiteraard ook een pin mogelijkheid. Het paasvuur zal ontstoken worden door 10 kinderen. Hoe? Lees hieronder verder.

Paaseieren zoeken!

Op eerste paasdag zullen wij de cwm 30 eieren verstoppen door heel Hengevelde. Hier zullen 20 eieren gekleurd zijn en ook gekoppeld zijn aan een prijsje. 10 eieren hebben een gouden kleur dit zijn de eieren die niet alleen een prijsje hebben maar ook een fakkel dat houd in dat jij het paasvuur mag aansteken. Op Wegdamnieuws zullen vanaf  11:30 uur 30 foto’s geplaatst worden met waar de eieren ongeveer verstopt liggen en dan kunnen jullie allemaal gaan zoeken. De bedoeling is om ‘s avonds om 19:30 bijzet paasvuur te komen dan kun je daar je eitje ruilen voor een prijsje en als je goud gevonden heb een prijsje en een fakkel. Allen veel plezier met zoeken.

Hout brengen aanstaande zaterdag 30 maart
Aanstaande zaterdag kun je tot 12:00 nog hout brengen dan zal de kraan het hout ophogen en zullen we alles klaar maken voor Eerste Paasdag. Brengen kan vanaf 9:15 dan is de poort open.

Namens de CWM fijne paasdagen en tot Eerste Paasdag!