Café Varenbrink ondergaat naamsverandering

Komend weekend verandert café de Gebrande Waateren in "café de Kloten". Reden hiervoor is de wisseling van de wacht tijdens het "Kloot'n weekend". De gasten staan achter de tap en het personeel aan het schap. De gasten zorgen voor een volledig programma en barbezetting tijdens dit weekend.
Vrijdagavond 9 maart is er live muziek van THE MARSHALLS. Menig festival speelden ze al plat en de organisatie wist ze voor deze avond naar café de Kloten te halen! Eindelijk! Dat werd weer eens tijd!  De band begint een uurtje of 21.30 en de entree is gratis.
Zaterdagavond om 20.00 uur zorgt de organisatie voor een heus Chinees- Indisch buffet. "We volgden al jaren een cursus Chinees-Indisch koken, toen Gerard de Witte (van het toenmalige café de Witte) besloot dat het tijd werd om onze kookkunsten te laten zien en proeven. Sindsdien maken we jaarlijks een buffet voor zo'n 40 gasten. Een woestmooie avond!", aldus één van de organisatoren. Voor €25,- kun je onbeperkt eten. Reserveren kan via 06-46076673.
Zaterdagavond zorgen dj Ray en Uncle Tom dat het café op z'n kop staat. De entree is gratis. Zondag staat "de Deutsche welle dag" gepland. Weet je het nog? begin jaren 80. Nena, Kraftwerk, Döf, Nina Hagen e.d. De platen worden deze dag in het duits uitgedoste café uit het stof getrokken door dj Frank. Naast de jaren 80, ook andere goede duitse platen. Op het speciale menu vind je 'bockwurst mit sauerkraut' en er is tevens Duits Bier! 1 flesje voor 1 muntje. vanaf 18.00 uur en entree is wederom gratis.