Carnaval Hengevelde 2019, nu ook op Rosenmontag!

We hebben er even op moeten wachten maar over een kleine maand kunnen de berenvellen, bananenpakken, piratenoutfits en andere gekkigheden weer uit de kast! Het zal tijd worden! Carnavalvereniging de Höftemennekes, onder leiding van prins John de eerste nodigen jullie uit voor een super Carnavalsweekend! Het programma is inmiddels bekend en in onze Residentie Herberg de Gebrande Waateren zal het begin maart één groot feest zijn. Het volledige programma zie hieronder bij lees meer.
Vrijdag 1 maart beginnen we om 15.00 uur met het welbekende ouderencarnaval, wat elk jaar drukker bezocht wordt. Met vele bekende Hengeveldse artiesten beloofd het een mooie middag te worden, met zelfs een act waarbij je zomaar eens betoverd kunt worden.
Zaterdag 2 maart staat het Carnaval voor Jan en Alleman op het programma: 
 

Prins John heet jullie dan ook van harte welkom deze avond! De gehele avond zal verzorgd worden door de Raad van 11. Wat zij voor ons in petto hebben weet niemand, maar we kunnen jullie beloven dat het grandioos wordt. De zaal is geopend om 20.30!  En in het diepste geheim is er ook nog eens een verrassings act geregeld. Komt dat zien!

Zondag is het dan de beurt aan de Jeugd van Hengevelde! En natuurlijk voor alle ouders ;). De succesvolle optocht van vorig jaar krijgt weer een vervolg en deze keer kan het nog uitbundiger.  We zullen vertrekken om 14.00 uur bij het schoolplein. Voor de mooist versierde wagens zijn er mooie prijzen te verdienen! Wil je nog graag meedoen en ben je nog niet begonnen met het bouwen of versieren van een wagen? Dat maakt niets uit, want je hebt nog even de tijd! Geef je op in de klas op school of stuur een berichtje via onze facebookpagina www.facebook.com/CvdeHoftemennekes
Na de optocht is er de grote Playbackshow in onze Residentie en voor de kleintjes is er uiteraard weer het kidscafé waar de allerkleinsten zich weer kunnen vermaken! 

Zondagavond is er speciaal in onze mooie Wegdam Alm Keller van de Residentie het Jeugd Carnavalsbal met DJ Bart Eshuis voor iedereen! Dat wordt ouderwets genieten! Vanaf 19.30 uur + afterparty!

Maandag sluiten we Carnaval af met het bekende ROSENMONTAG in de Wegdam Alm! Vanaf 18.00 uur! Dat wordt nog weer een avond knallen zoals je in het verleden op maandag gewend was!

Namens CV de Höftemennekes nodigen wij jullie allemaal uit voor een schitterend Carnaval!

CARNAVAL 2019 VIER JE IN HENGEVELDE!