Diepenheim ligt in Vlaanderen

Zondag 5 april ligt Diepenheim in Vlaanderen. In Herberg de Pol verzamelt zich die middag een groot peloton aan wielerliefhebbers om gezamenlijk de hoogmis van het Belgische wielrennen te beleven. Op een groot scherm zal de 99ste Ronde van Vlaanderen meter voor meter gevolgd worden.
Jos Lammertink, Theo de Rooij, Erwin Nijboer en Rudi Kemna, deskundigen die de klassieker zelf meerdere keren gereden hebben, geven hun oordeel over het verloop van de koers en zullen verhalen vertellen over hun ervaringen in de Ronde.
Ook de uit Groenlo afkomstige journalist/schrijver/wielerkenner Bert Wagendorp zal erbij zijn om zijn specifieke kijk op de wedstrijd te geven.
Erik Jan Jansen, de directeur van het Eerste Twentse Wielermuseum, zal een deel van zijn collectie etaleren. Moderator van deze bijzondere middag is de medewerker van Wegdamnieuws enjournalist/schrijver Gijs Eijsink.

Bob Boswinkel, ex-stadsdichter van Enschede, draagt enkele wielergedichten voor en zal in een speciaal door hem geschreven gedicht een hommage brengen aan de enige winnaar van de Ronde van Vlaanderen uit deze regio, Hennie Kuiper.
Er zijn Vlaamse Frieten, er is volop Belgisch Bier. Kortom, de spreekwoordelijke gastvrijheid in de Herberg zal andermaal optimaal zijn. Noteer hem in je agenda. Eerste Paasdag, 5 april, de 99ste Ronde van Vlaanderen. Op naar Herberg de Pol in Diepenheim.13-14u          Inloop
Vanaf 14u    Interviews, commentaren, voorspellingen.
15u                Quiz met alle aanwezigen.
16u                Samen naar de finish.
18u                Slot.