Doe een aanvraag voor uw buurt of wijk

Wijkbeheerders helpen ideeën voor de buurt realiseren
Wanneer u een goed idee hebt om iets te verbeteren in uw buurt of straat dan willen de wijkbeheerders van de gemeente Hof van Twente u graag helpen uw idee te realiseren. Het gaat om ideeën die uw straat of buurt verbeteren en die ook zorgen voor meer saamhorigheid en ontmoeting in de buurt. De meeste ideeën kosten geld en dat kan een belemmering zijn om een mooi idee uit te voeren. De gemeente vindt dat een gemiste kans. Wijkbeheer wil graag meewerken aan het vergroten van de leefbaarheid en saamhorigheid in uw straat of wijk.
Heeft u een idee waarmee u uw  straat, buurt of wijk kunt verbeteren en zijn uw buurtbewoners bereid mee te helpen om dit te realiseren? Laat het ons dan weten. Aanmelden kan eenvoudig. Hieronder leest u hoe.

Spelen, ontmoeten of vergroenen
Om wat voorbeelden te geven van mooie ideeën:
Samen het speelterrein opknappen en de speeltoestellen schilderen?
Wij stellen de benodigdheden hiervoor graag beschikbaar.
Eetbaar groen bij u voor de deur?
Wij helpen u graag met het realiseren van de plannen hiervoor.
Een ontmoetingsplek maken voor jong en oud?  
Vraag naar de mogelijkheden.
Beplanting vervangen? De wijkbeheerders helpen u graag bij uw keuze.
Aanmelden
Hebt u een goed idee voor uw wijk of buurt? Dat kunt u eenvoudig aanmelden via een formulier op de website van de gemeente Hof van Twente. U vindt het formulier via deze link: https://www.hofvantwente.nl/wonen/wijkbeheer.html. Aanmelden kan nog tot 1 september 2019.
U kunt uw idee ook inleveren bij één van de wijkbeheerders. U kunt de wijkbeheerders mailen: L.deBoer@hofvantwente.nl of bellen: 0547 – 858585.