Doe mee aan de Inwonersactie!

Ook dit jaar willen we graag met onze inwoners de zomer inluiden! In juli gaat het team van HofMarketing op pad in de Hof. Graag willen wij de inwoners van de Hof kennis laten maken met HofMarketing, wij stellen ons graag voor! Draai aan ons rad van fortuin en win mooie prijzen! Leuke prijzen uit onze eigen Hof. Zo leren we elkaar en al het moois en lekkers dat onze Hof te bieden heeft, steeds beter kennen. We staan op verschillende plekken in onze mooie Hof. zie hieronder ons schema voor locatie, dag en tijd. Check onze de socials voor eventuele last-minute wijzigingen.

Wie is HofMarketing?

HofMarketing verzorgt de gebiedsmarketing van de gemeente Hof van Twente, een parel met zes verschillende kernen in Twente, en stimuleert het wonen, werken en recreëren.

Onze ambitie is, om dat wat er al is, nog beter uit te dragen. Uiteraard met behoud van eigen identiteit van de zes kernen, gaan wij dat wat ons allen bindt, nog beter communiceren. Hierbij werken wij samen met onze stakeholders: ondernemers, inwoners, bezoekers, verenigingen en stichtingen. Met elkaar zorge